Nnywellness.com

Hvordan endre Headlamps på en Cadillac CTS


Hvordan endre Headlamps på en Cadillac CTS

Cadillac har mye bedre styling og design med noen unike funksjoner for CTS modellen, inkludert et nytt loddrett utformet hodelykt. Lykter tillate mer klarhet og bedre veien synlighet, både driveren og motgående trafikk. Nye headlamps har en LED-design som forbedrer skarpere bildet av CTS og gir det en veldig stilig og elegant utseende. Cadillac CTS hodelykten har en unik tynn og høy profil som gjør at det vises som et høyteknologisk optisk linse. Endrer hodelykten på din Cadillac CTS vil ta deg noen minutter, men er vel verdt det for pengene du sparer.

Instruksjoner

• Finn push pin klippene på baksiden av luft deflektor grillen. Må du skyve under foran Cadillac CTS å finne disse pinnene på nedre baksiden av grillen. Koble klippene ved å trykke klippene i hånd til de løsner.

• Åpne Shack og Finn push pins på topp baksiden av grillen. Koble disse klippene ved å trykke dem i hånd før de slipper. Fjerne foran grillen og og deretter ta foran fascia pinnene på siden av bilen som du vil skal erstatte hodelykten. Koble pinnene fra slutten av fascia Center å tillate fascia flex og tillate tilgang til hodelykten.

• Ta ut boltene som holder foran fascia til side støtfanger med en socket skiftenøkkel. Forsiktig skyve foran fascia frem for å skille det fra siden fender og trekk for å fjerne den.

• Koble hodelykten fra Cadillac CTS rammen ved hjelp av en socket fastnøkkel angre tre bolter på baksiden av hodelykten i motorrommet. Forsiktig men bestemt trekk hodelykten fremover for å løsne den fra kontakten fender. Dette vil kreve litt kraft for å velte ballen stud.

• Trekk den hodelykt elektriske kontakten på baksiden av hodelykten og fjerne hodelykten fra bilen. Knytte elektrisk kabling kontakten på baksiden av den nye hodelykten og skyv hodelykten tilbake inn i fender kontakten til du hører ballen stud snapper på plass.

• Sikre hodelykt med tre bolter som festes til baksiden av hodelykten. Skyv foran fascia tilbake på plass og fest den til fender med bolter. Flytt foran grillen og legge den ved å klikke pinnene tilbake på plass på toppen og bunnen av grillen.

• Slå på bryteren hodelykt bekrefte at hodelykten fungerer og deretter slå av lysene av.