Nnywellness.com

Deler av en stempelmotor


En stempelmotor er en varme motor som bruker ett eller flere Stempelkompressorer stempler å konvertere press til roterende bevegelse. En stempelmotor omtales også som en forbrenningsmotor. Navngiving kriteriet stammer fra drivstoffblandingen brent i motoren. Store deler av en stempelmotor omfatter sylindere, stempler, kobler stenger, Veivaksel, ventiler, tennplugger og en ventil opererer mekanisme. Disse brukes alle til makten konvensjonelle biler.

Sylinder

En sylinder på en stempelmotor refererer til den trange plassen som forbrenning foregår. Sylindere ordnes på flere måter. Disse inkluderer: en enkeltrad arrangement, en V-form arrangement, en W-figur arrangement og en vannrett eller flat arrangement.

Stempler

Stempler i en stempelmotor er vanligvis knyttet til hver sylinder. I en stempelmotor glir et stempel opp og ned for å opprette en roterende bevegelse. Et stempel veggen er vanligvis riflet for å holde ringene som passer tett mot en sylinder vegg, forebygge gasser fra å rømme forbrenning chamber.

Trekkstang

En stangen i en stempelmotor lenker et stempel og crankcase holdt av en Veivaksel. Stangen i en stempelmotor, brukes mens koblet til en roterende bevegelse stempelet, til å slå en propell. Dette resulterer i roterende bevegelse veivakselen.

Veivaksel

En veivakselen i en stempelmotor forvandler opp og ned bevegelse av et stempel i roterende bevegelse. Mens du er koblet til et stempel med en stangen, gir en Veivaksel en roterende bevegelse som stempelet beveger seg opp og ned. Under en inntak slag i en stempelmotor, er et stempel trukket nedover, skaper et vakuum i sylinder kammeret. Under komprimering slag i en stempelmotor disker en Veivaksel et stempel oppover i sylinderen. Dette frem og tilbake bevegelse gir en roterende bevegelse i veivakselen mens press varierende i en sylinder.

Ventiler

En stempelmotor har en inntak og en eksos ventil. Disse er plassert ved siden av drivstoff-luft blanding innløp og eksos uttak på toppen av en sylinder, henholdsvis. En luftinntaket ventilen i en stempelmotor regulerer oppføring av luft og drivstoff blandinger mens en eksos ventil slipper ut eksos og brent gasser fra forbrenning kammer.

Tennplugger

Tennplugger i en stempelmotor ligger vanligvis på en sylinder over ventilene. De tjener til å antennes komprimert luft og drivstoffblandingen under komprimering og tenning strøkene i en stempelmotor. Tenningen foregår bare før et stempel når sin topplassering. Dette resulterer i svært varme gasser vokser raskt for å drive et stempel ned mens du slår veivakselen å gi roterende bevegelse.