Nnywellness.com

1941 Chevrolet lastebil farger


1941 Chevrolet lastebil farger

Chevrolet lastebiler i 1941 kom i en rekke farger. For klassisk bilentusiast brukes Chevrolet de samme fargekodene for sin lastebiler spenner fra 1937 til 1947. I bestemte var 1941 Chevrolet lastebiler det første året selskapet avviklet stempling merkenavnet på bakluken på lastebilen. Årets modell også omtalt en større lastebil med økt akselavstand størrelser, som resulterte i mer innvendig plass for passasjerer.

1941 Chevrolet lastebil modeller

I 1941 produsert Chevrolet en rekke lastebiler. Ulike typer lastebiler produsert dette året var hovedsakelig basert på akselavstand størrelse og tauing kapasiteten. De vanligste var lette kommersielle modeller. Disse kom i 1/2-ton og 3/4-tonns tauing kapasiteten. Også produsert dette året var konvensjonelle kraftig lastebiler. Årets modeller var spesielt kjent for å innføre et større interiør med en økt akselavstand som inkluderte en 134-tommers akselavstand og 160-tommers akselavstand modeller. Cab-over-motor Chevrolet lastebiler i 1941 var planskanner lastebiler som sto ekstremt høyt fordi innvendig plass ble bygget direkte over motoren, derav modellnavnet. Disse lastebilene kom i 109 og 132 158-tommers akselavstand størrelser.

1941 Chevrolet lastebil farger

Chevrolet hadde flere lastebil modeller i 1941 og hadde like mange farger å velge mellom. I motsetning til i dag, når du går til leie eller kjøpe en bil og alt som er tilgjengelige er svart, hvit, sølv, grå eller en kombinasjon mellom, kom 1941 Chevrolet lastebiler i mange farger. Valg inkludert Windsor blå, båtsmann blå, eksportere blå, Mariner blå, Apple Green, Brewster Green, kanal Green, Forest Green, favn Green, Seacrest Green, Hollywood Tan, Airedale Brown, Circassian Brown, Medium krem, og Sun Beige, gule rustning, Omaha Orange, Bordeaux rødbrun og Cape rødbrun.

I tilfelle du ønsker for å gjøre en restaurering prosjektet på en 1941 Chevrolet pickup, er det mange selskaper som fortsatt produserer maling opprinnelige spesifikasjonene for modeller.

Hvordan vet jeg hva fargene går til som modeller?

Det er sannsynlig at mange av fargene krysset over fra modell til modell. Imidlertid er at bilene ble produsert nesten 70 år siden, det er ikke mange av de opprinnelige bil forhandler brosjyrene lett tilgjengelig. Bilentusiast, samleren eller eier ønsker for å gjenopprette biler trenger ikke bekymre deg fordi brosjyrene detaljering fargene for hver modell kan fås fra klassisk bilforhandlere og samlere. Det finnes flere alternativer, hvorav kan grunnlegge online ved å søke auksjonsområder eller Internett for "1941 Chevrolet lastebiler brosjyrer."