Nnywellness.com

Hvordan kan jeg gjøre mitt svaber blad arbeid bedre?


Tørke bladene er en viktig del av kjøretøyet og må bli tatt vare på regelmessig for å holde dem fungerer bra. Vindusviskerne holde Vær elementer, insekter, skitt og andre ting av frontruten så du kan se klart når du kjører. Ikke-giftig skive løsninger, Manuell rengjøring og utskifting av din svaber blader en eller to ganger i året vil holde dem fungerer bra.

Vaskemaskin løsninger

Vaskemaskin eller svaber løsninger hjelpe din vindusviskere fungerer bedre, men det er viktig å velge riktig. Denne type løsning er satt i en tank kalt frontrute vaskemaskin reservoaret og utløst av en pumpe spray på frontruten. Kjemisk vaske løsninger kan skade frontruten svaber knivene og fryse skive systemet i kaldt vær. De er også skadelig for mennesker og dyr. Det er best å bruke en skive løsning uten giftige kjemikalier som Green konsentrert.

Manuell rengjøring og omsorg

Bygget opp skitt og kriminalitet din vindusviskere kan forårsake problemer med dem arbeider frisk og forårsake riper og skraper på frontruten. Skitt fra veien kan samle på overflaten av gummi. Minst en gang i måneden, rense din vindusviskere manuelt med en klut eller vattpinne og giftig frontrute vaskemaskin løsning. Forsiktig gni langs hele blad å fjerne alt støv. Noen produsenter anbefaler visse typer rensemidler, så sørg for at du leser brukerhåndboken. Ren vindusviskere vil vare lenger og bedre.

Erstatning

Vindusviskere må skiftes én eller to ganger i året, eller de vil til slutt sprekke og kan lage skjolder på frontruten. En måte å fortelle om du må erstatte din vindusviskerne er hvis de gjøre høy eller skraping lyder. De bør også erstattes hvis de er misfarget eller falmet fordi gummi kan være forringet. Sikre du sjekk for å se hvis din bak vindusviskere må byttes. Du må bare endre påfyll, men erstatte bladene vil sikre frontruten kontakt er bedre så du har en klar utsikt. Vindusviskere som er av god kvalitet vanligvis varer lenger. Du kan ta hele settet med din vindusviskere til butikken for å sørge for at du kjøper retten seg.