Nnywellness.com

Hvordan å identifisere motoren til en 2007 Chrysler PT Cruiser


2007 Chrysler PT Cruiser kom med et utvalg av en 2,4-liters turboladet firesylindrede eller en 2,4-liters naturlig pustende fire-sylinder motor. Fordi det var bare to motorer tilgjengelig for 2007 PT krysseren, identifisere bestemte motoren installert i bilen er enkel og krever bare inspisere motorrommet kort. Den turboladde motoren bruker en turbolader system for å gi mer makt til PT-Cruiser. Turboladere feed av bilens eksosanlegg.

Instruksjoner

• Slå av PT Cruiser motor og trekke hette utgivelsen for å låse opp panseret. Skyv hetten sperren ligger under panseret til venstre forkant og løfter panseret. Løft metall prop stangen og plassere den i montering sporet støtte panseret.

• Inspisere motorrommet. Se på området mellom svart air filter-boksen på førerens side av motorrommet og plast dekker ligger i midten av rommet. Søk etter en stor slangen som kjører mellom komponenter: Hvis du ser denne slangen, 2007 PT krysseren har 2,4-liters turboladet firesylindret.

• Inspisere foran hjørnet av motorrommet, på førerens side. Modeller med 2,4-liters turboladet motor har et synlig batteri. Hvis bilen har den naturlig pustende 2,4-liters motoren, er PT-Cruiser batteriet ikke umiddelbart synlig. Den er dekket av en svart plast panel.

• Undersøke plast dekker midt i motorrommet. Hvis du ser en vannrett Chrysler-logo, har din PT Cruiser turboladde motoren. Hvis du ikke ser det, har PT krysseren en naturlig pustende motor.