Nnywellness.com

Hvordan endre Radio sikring på en 2005 Honda CR-V


Hvordan endre Radio sikring på en 2005 Honda CR-V

Honda utgitt en ny kompakt SUV i 1997, CR-V. Ved å frigjøre denne mindre SUV, forutsatt Honda kundenes nytten av en SUV uten bulk. Med tillegg av en fire-sylinder motor ble i 1997 CR-V perfekt for Honda kjøpere. I 2002 ble redesignet Honda CR-V, eliminere noe boxy stil for et mer moderne utseende. Denne første redesign av CR-V varte gjennom modellåret 2006. 2005 CR-V kom med en er-FM-radio som også inkluderte en CD og kassettspiller. En sikring beskytter radioen fra elektriske feil ved å bryte krets elektrisk overspenning eller shorts.

Instruksjoner

• Åpne interiør sikring panel døren---som ligger under rattet til høyre for førerens side av dashbordet---ved å trekke i bunnen av døren utover og trekke døren.

• Finn radio sikringen---det er tredje sikringen fra høyre i den nederste raden av sikringer på panelet. Fjerne sikring av fanget ytre kantene og trekke det utover med en liten wiggling bevegelse.

• Trykk en ny 7,5 amp sikring i radio sikring sporet.

• Sett tappene på døren i sporene i dashbordet. Vipp døren nedover og trykker den mot dashbordet til døren låses på plass.

Tips og advarsler

  • Hvis din CR-V fortsetter blåser sikringer, kan det være en alvorlig elektrisk problem. I dette tilfellet har CR-V elektrisk system evalueres.