Nnywellness.com

DIY Chevy vedlikehold


Gjør vedlikehold på din egen Chevy bil eller lastebil er morsom, oppfylle, praktisk og økonomisk. Vedlikehold kan være alt fra sjekke dekktrykket å gjøre olje og brems eller ombygging motor og girkasse. Vedlikehold dekker også interiøret med møbeltrekk og tilbehør reparasjon eller erstatte dome lys med en åpen dør. Alt dette kan gjøres med varierende grad av erfaring, verktøy og rett håndboken for å finne deg.

Søkemotor

Viktigste du kan gjøre for å opprettholde din stor blokk Chevy eller fire-dørhammer motoren er å sikre at den har riktig smurt og avkjølt. Oljeskift virkelig er så enkelt som å skru ut et par ting og sette i nye filtre. Under motoren til alle Chevys er i olje pan, en stor firkantet flatt tank med en stor bolt på én side. Få en bøtte, plasserer den under i olje pan og ta ut Sekskantet bolten. Skitten olje vil begynne å strømme ut av motoren. Når sist drenerer ut, erstatte bolten. Mens pan er tom, fjerne oljefilteret, en suppe kan størrelse plastsylinder på motorens side. Du trenger en olje filter fastnøkkel, en stor rund verktøy som koster et par dollar. Ta ut gamle og sette i en ny. Skru den på stram. På toppen av motoren er olje porten, en stor runde hetten. Ta den av og hell i så mange quarts (fire til sju avhengig av Chevy modell bil eller lastebil) etter behov. Rett over Chevy er motor eller siden en boks med luftfilteret. Erstatte den.Åpne lokket på radiatoren, en stor grill-dekket boksen foran motoren. Kontroller at det har mye av kjølevæske. Fylle den hvis den er lav.

Bremser

Bremsene er mer kinkig. Du bør bare gjøre ett hjul samtidig fordi du har sannsynligvis bare fikk en hjul-kontakt. Løfte bilen med jack, fjerne hjulet lug skiftenøkkel og se på bremsene: du burde se en runde metall platen med en klemme (eller caliper) pakket rundt den. Inne caliper er to pads av asbest. Pads hektes bare av. Erstatt med pads kjøpt fra en auto deler butikken. Gjør det samme for andre fire bremsene.

Interiør

En utbrent lyspære kan erstattes ved å ta dekselet med en skrutrekker. Ta den av, se på pære, se hva det er (skrevet på toppen) og kjøpe nye. Skru i nye pære og sett på dekselet.Rengjør din bil sitteplass som andre møbler. Behandle klut og lær hensiktsmessig.Hvis noe er løs eller rattling, se etter den skrue eller utklippet holdt på det sted og stram. Du trenger ikke å lytte til din Chevy skravling.