Nnywellness.com

Hvordan få en helt gratis bil VIN rapport


Forskning flere bruktbiler? Før du kjøper en brukt bil historie rapport, bør du få en gratis VIN rapport på hver. Dette lar deg skjermen brukte biler for tyverier, flom skade og berging. En gratis VIN rapport er helt gratis og når du finner en bil som har blitt stjålet, du trenger ikke å kjøpe full bilhistorie. Bare gå videre til neste bilen.

Instruksjoner

• Finn din bil VIN nummer som er stemplet på dashbordet rett under frontruten. Kopier den ned. Du kan eventuelt ta det fra et dokument som bilregistrering, annonse, forhandler nettsted eller privat selger.

• Gå til et nettsted som tilbyr en gratis VIN av rapport som NICB, eller en av agentnettsteder som tilbyr både en gratis bilhistorie og en VIN sjekk sammen. Se referanser nedenfor.

• Angi VIN i den aktuelle boksen for VIN rapporten. Kontroller at du har den høyre knappen klikket som ber om VIN sjekken.

• Se gjennom rapporten VIN å sikre at ingen tyverier eller berge titler er utstedt. Eventuelt flytter til neste bilen og sjekke dette på samme måte. Hvis ikke kjøpe komplett bilen historien for å sikre at ingen ulykker eller flere hendelser er rapportert.

Tips og advarsler

  • En gratis VIN av rapporten viser bare problemer som oppstod etter bilen er forsikret med et forsikringsselskap som deltar i programmet. Alltid kjøpe den fullstendige rapporten å få komplett bilens historie.