Nnywellness.com

Hvordan du registrerer en ny bil i Virginia


Hvordan du registrerer en ny bil i Virginia

Registrere en out-of-state bil i Virginia er en grei prosess tydelig skissert av Samveldets Institutt for motor vehicles. Det er viktig å sjekke hvilke trinn er nødvendig fordi Virginia bil registreringsprosessen er relativt strenge i forhold til andre stater. Virginia har statlige utslipp standarder som en årlig sikkerhet inspeksjon som må skje før en bil kan registreres.

Instruksjoner

• Få Virginia førerkort. Virginia krever at nye beboere i staten få Virginia førerkort innen 60 dager etter flytting til staten. Hvis du allerede har en gyldig ut-av statlige-lisens og er over 19, bare ta lisensen til en Virginia Institutt for motor vehicles kontor å ha utvekslet umiddelbart.

• Har din bil inspisert. Det må motta årlige sikkerhet inspeksjon før en bil med en Virginia lisens plate. Dette kan gjøres på noen statlige kjøretøy inspeksjon center. Sjekk Virginia State Police hjemmeside (se ressurser) eller ringe 804-674-6774 for å finne steder.

• Få en tilstand utslipp test, som du trenger en et gyldig utslipp standard sertifikat å holde bilen i flere områder rundt om i staten. Disse inkluderer Arlington, Fairfax, Loudoun, Prince William og Stafford og byene Alexandria, Fairfax, Falls Church, Manassas og Manassas Park.

• Få bil forsikring. Virginia krever bilistene har sine kjøretøy forsikret før du trykker på veien. Minimum ansvarsforsikring dekning inkluderer $25.000 for skade eller død av en person, $50.000 for to eller flere personer og $20.000 i skade på eiendom. Biler med Virginia bilskilt drives på offentlige veier møte en umiddelbar fine.

• Tittel kjøretøyet ved å besøke et Institutt for motor vehicles-kontor eller sende nødvendige dokumenter per post. Nødvendig dokumenter inkluderer et fullført program for tittel og registrering skjemaet VSA 17A (se ressurser), bevis på adresse, forrige tittel og registrering. Du må også betale alle nødvendig avgifter.

• Få dokumentasjon du fullført fem trinnene til et Institutt for motor vehicles kontor for registrering. Du må betale en registreringsavgift basert på vekten av bilen.

Tips og advarsler

  • Hvis du er en ny bosatt i Virginia, kan du også søke om velgeroppslutning registrering på Institutt for motor vehicles kontoret og slå to fluer i ett smekk.
  • Visse lokaliteter i Virginia krever at du registrere bilen med kommunal forvaltning og vise en decal som angir som sådan. Kontakt bystaten bosatt å sjekke.
  • Hvis du er under alder av 19, må du fullføre en offentlig godkjent driver utdanningsprogram, som innebærer en todelt kunnskap eksamen.