Nnywellness.com

Hvordan endre lyspærer på et instrumentbord


Hvordan endre lyspærer på et instrumentbord

Bilens dashbord bruker mange små lyspærer som belyser all informasjon vises på bordet. Disse lyspærene er viktig for mange grunner, varierer fra enkle (belyse dine speedometer) til alvorlig (motoren advarsel lys). Hvis én eller flere lyspærer på dashbordet er utbrent, er erstatte dem nødvendig. Dette tar vanligvis litt tid og innsats.

Instruksjoner

• Se bilens bruksanvisningen for å finne bestemte erstatning pære må du kjøpe. Pærer varierer i watt og konstruksjon.

• Les kjøretøyet brukerhåndboken for å bestemme hvordan lyspærer. I de fleste biler, vil dette kreve fjerner plast frontplaten dekker lysene. En Phillips-skrutrekker bør brukes til å fjerne alle skruene som holder den på plass. Andre kjøretøy krever litt mer albue fett, instruere deg å fjerne en større del av dashbordet. For å komme til lyspærer, skanne i dashbordet for ekstra skruer må du fjerne. Legg skruene til side.

• Koble den elektriske kontakten som driver lysene slik at du kan trekke klyngen av lyspærer ut fra innsiden dashbordet.

• Bestemme hvordan fjerne utbrent pære ved å studere erstatning pære. Hvis grunnlaget for erstatning pære funksjoner to metall klipp på bunnen og runde, fjernes den gamle pæren ved å knipe bitene og slå pære før det spretter ut av kontakten; Du kan måtte presse litt å lede den ut. Hvis erstatning pæren har en firkantet, flat slutt, knip og trekke det rett ut av stikkontakten.

• Bruk en liten mengde fett koblingen nederst erstatning pære å bistå i å holde fuktighet ut av stikkontakten. Dette vil kutte ned på korrosjon. For å installere nye pære, skyve den inn i kontakten i motsatt retning du trakk gjengangeren ettall ut. Hvis du måtte slå den gamle lyspæren når du fjerner det, slår du det nye i motsatt retning å sikre at det er på plass.

• Plugg den elektriske kontakten sammen og flytte dashbordet panelet bitene tilbake på plass. Skru dashbordet på sikkert med skruene du fjernet tidligere.

Tips og advarsler

  • Hvis skifte pæren ikke løser problemet, kan du være å gjøre med en utbrent sikring.