Nnywellness.com

Hvordan installere en cabriolet Top for en ' 91 Mustang LX


Det er ikke noe bedre på en varm sommerdag enn å redusere din konvertible toppen og føle den varme solen mens du kjører. Over tid de myke på din 1991 Mustang LX kan bli slitt og skadet, og må skiftes. Installere en ny konvertible toppen kan være en vanskelig prosess, men som du kan fullføre i ca to timer hvis du har grunnleggende auto reparere kunnskap. Du kan kjøpe utstyret som trengs for jobben fra din lokale auto forsyning butikken.

Instruksjoner

• Bruk en stjernetrekker til å fjerne skruene knyttet til beholde strip funnet på bakre interiør kroppen. Bruk fingrene til å trekke spenning kablene fra stripen og topp baugen.

• Fjern skruene som holder weatherstripping til baugen av kabriolet. Trekk weatherstripping fra toppen. Nøye løft foran baugen fra rammen av kjøretøyet. Ta vare ikke for å skade ramme eller bue.

• Løft nye konvertible toppen rammen. Bruke et tykt lag av kontakt sement på begge sider av toppen baugen. Vente ca 30 minutter å la sementen sette.

• Koble igjen weatherstripping installere sin skruene med en stjernetrekker. Sted kontakt sement på den bakre delen av toppen på samme måte som du brukt det beste baugen.

• Koble spenning kablene til toppen baugen. Bruk fingrene til å stramme kablene på plass.