Nnywellness.com

Hvordan installere en hette lås


Hvordan installere en hette lås

Hood låser er en god ide hvis du ønsker ekstra hjelp med tyveri forebygging. De legger også til en viss sikkerhet. Hood låser å holde panseret på plass i tilfelle en front-end kollisjon, eller i hetten sperren dukker løs. Hood låser foretrekkes til låsing hette pinner, siden de er montert ut av syne og de gir et mye sterkere grep. Finne og montering hette låsen er et spørsmål om preferanser, så lenge du har noen grunnleggende verktøy og hvor kort tid å installere den.

Instruksjoner

• Mål avstanden fra hetten sperren på rammen av bilen til et punkt der hetten er fullt ut åpen. Åpne Shack og utvide den helt åpen posisjon. Legg et målebånd på hetten sperren bar panseret og trekk kassetten til låsen på nå utsatt rammen.

Hetter biler med kraftige motorer og kuler skal låses på plass.
Kontroller plasseringen og braketten fjerner panseret, slik at panseret lukkes normalt. Skriv ned denne målingen. Ta den med til den lokale auto deler butikken og kjøpe en lås med en kabel til riktig lengde.

• Bruke en drill og bore hullene i låsing hakeparentes i valgt sted for låsen. Fest skruene som kom med lås forsamlingen, montere den på rammen av bilen.

Bruke en hammer og hard, flat overflate for å bøye hette platen.
Plass hette platen på en solid overflate med om en halv tommen henger over kanten på arbeidsflaten. Bruk en ballpeen hammer for å bøye halv tomme slutten til en 90-graders sving, opprette en L-figur. Kontroller at du bøye plate på slutten med big latch pin hole, ved det andre hullet fra slutten langs en rekke hull platen har i den.

• Fest nylig bøyd hette platen til undersiden av panserets innramming. Ikke koble den direkte til den under overflaten av hetten selv, men pass på at du skruen det til innramming med metall skruer som kom med forsamlingen. Juster plate og braketten akkurat å tillate låsetappen kan skyve fritt til låst posisjon.

Bruk litt akkurat stort nok til å gi en tettsittende hull for kabelen inn i interiøret.
Før hette lås kabelen gjennom brannmuren i indre av bilen. Finn og velg et sted i brannmuren der kabelen ikke forstyrre eller gni mot alle andre ledninger. Gi hetten sperren en klar bane til interiøret og rundt andre motor deler.

• Bore et hull i brannmuren stor nok til tråden hette lås kabelen gjennom. Trekk kabelen gjennom hullet i interiøret. Montere den andre enden av kabelen til låsing plate på rammen på hetten sperren.

Zip båndene er bedre enn tape holde lås kabelen på plass.
Sikre at interiør lås samlingen valgt sted nær rattstammen. Tape kabelen fra hullet til under dash overflater slik at ingen dingler kabel er synlig. Låse og låse opp hette låsen flere ganger for å sikre at det fungerer.

Tips og advarsler

  • Monter lås nær rattstammen trygt å blande inn med resten av interiøret i stedet for å la den dingler.
  • Stram platen på rammen siden vibrasjoner kan forårsake løsne.