Nnywellness.com

Starteren problemer i en automatisk bil


Starteren problemer i en automatisk bil

En startpakke motor er en elektrisk motor for å starte en motor. Hvis du aktivere nøkkelen og bilen starter ikke eller du høre sliping støy når du slår på din tenning, kanskje du har et problem med din forrett. Før du tar en tur til en auto butikken for å få bilen reparert, kan du feilsøke bilen med et par skritt. Det kan hende du kan spare tid og penger ved å utføre en diagnose på bilen selv.

Instruksjoner

• Teste lysene til å diagnostisere problemet. Vri nøkkelen i tenningen. Hvis lysene ikke lyser på dashbordet, indikerer dette at batteriet er problemet. Hvis motoren ikke snu, så ligger problemet fortsatt med batteri. Hvis motoren skrur opp og maskinen fortsatt ikke starter, kan du teste tennpluggene.

• Sjekk bilens batteri. Kontroller hvis batteriets strøm flyter som den skal. Vil kontrollere batterikablene, terminaler og innlegg. For å kontrollere og måle spenning, strøm og motstand av batteriet, kan du bruke et multimeter enheten, som er en elektronisk måleinstrumentet. Hvis det er skitt eller korrosjon på batteriet terminalene, rengjør batteri terminalene med natron og vann.

• Sjekk din motorolje for bilen. Først se på datoen da motorolje ble sist endret i øvre venstre hjørne av bilvinduet. Hvis tid til å endre Motoroljen er forsinket, få en olje endring. Mangel på motorolje kan forårsake problemer med starteren.

• Sjekk av tennpluggene. Hvis din tennplugger ikke gnist, må du ha dem ut.

Tips og advarsler

  • Gå til en auto deler butikken for å kjøre en test for starteren dem.
  • Vær forsiktig når du arbeider med ledninger som det kan være farlig.
  • Vær forsiktig når du bruker kontaktene til å løfte bilen. Kontroller at bilen er sikre og stabile før jobber eller kommer under bilen.