Nnywellness.com

Hvordan fjerne virvel Buff merker i bilen avslutte


Når du tilbringer timer detaljering bilen eller bruke penger på å ha det profesjonelt detaljert, er det skuffende å finne at uansett hva rengjøringsmetode brukes, swirl buff merker ikke vasket eller vokset av. Virvel merkene igjen på bilens overflate er vanligvis lagt der av bruk av en orbital buffer av noen med lite erfaring som presser for hardt på bilens overflate med bufferen. Merkene deles i klarlakk og fange lyset å vise virvel merker hele bilen. Du kan fjerne disse swirl merker i noen timer.

Instruksjoner

• Vask bilen med bil såpe og vann for å fjerne alle skitt og rusk fra overflaten. Skyll den og la det tørke. Parkere bilen i skyggen la overflaten avkjøles.

• Plass en polering pad på roterende buffer. Bruke en kvart-størrelse mengden av fin-korn polering sammensatte puten.

• Plasser puten på overflaten av bilen og starte polering. Flytte bufferen i små sirkulære bevegelser som bufferen arbeider. Ikke Legg press på buffer. La bufferen glir på overflaten mens du flytter den. Fortsett til hele bilen er ferdig. Legge mer sammensatte behov.

• Erstatt polering puten på buffer med en polering pad. Gjelder bil polsk og polsk bilens overflate på samme måte du brukte sammensatt. Bil polsk tørker til en skyet, i motsetning til sammensatt.

• Bruk spray detailer og en mikrofiber håndkle for å tørke dis fra polske av bilen. Spray et lite område og forsiktig tørke den med mikrofiber håndkle. Gjenta til hele bilen er gjort.

Tips og advarsler

  • Buff en kroppen panel samtidig med bufferen å sikre at du ikke hoppe over noen områder. Gjelde mer sammensatte for hvert panel.
  • Ikke buff bilen eller bruke sammensatte på overflaten hvis overflaten er varmt. La den avkjøles helt før polering.