Nnywellness.com

Hvordan sette beltet på en platespiller


Hvordan sette beltet på en platespiller

Musikkelskere verdsette som setter pris på vinyl poster må være kjent med grunnleggende platespiller platespiller vedlikehold varm lyd og estetisk skjønnhet. I stedet for å betale en reparasjon tekniker å fastsette din platespiller platespiller, kan det hende du kan rette små mekaniske problemer på egenhånd. Du må bare å erstatte driftsreim platespiller ikke spinne riktig eller hele. Dette er en trygg prosedyre som alle platespiller eier skal kunne utføre komfortabelt. Installere stasjonen beltet kan også være nødvendig hvis du har nylig kjøpt en platespiller som ikke er allerede montert.

Instruksjoner

• Nøye løft og fjerne dreieskiven tallerken og dens gummi dekket hvis du ikke allerede har gjort det.

• Fjern stasjonen beltet hvis det er en skadet eller ødelagt. Skyv det ut av bunnen av tallerken eller fjern det fra skivene på undersiden av dreieskiven.

• Forsiktig strekke det nye stasjonen beltet rundt den sirkulære kanten på undersiden av tallerken.

• Bruk pekefingeren og tommelen én hånd for å holde tallerken sin sirkulære åpninger. Disse finnes slik at du kan erstatte tallerken behov for reparasjoner og installasjon. Holde tallerken over bunnen av dreieskiven høyre side opp.

• Forsiktig klemme eller dra en liten del av driftsreim av sirkulære basen på tallerken gjennom en av de andre større hullene. Dermed oppretter lille mengden plass nødvendig å feste stasjonen beltet til skivene.

• Juster delen kommer i klem eller trakk i stasjonen beltet med den stasjon skivene på undersiden av dreieskiven.

• Lavere tallerken bort på dreieskiven som sirkulær base passer inn dreieskiven og kjøre belte looper på den stasjon skivene. Stasjonen beltet skal monteres tett til både i tallerken og kjøre skivene. Din platespiller tallerken vil dreie som normalt når du begynner dreieskiven.