Nnywellness.com

Forskjeller og informasjon om på Nikon zoomobjektivet


Nikon tilbyr eiere av SLR (enkelt linsen refleks) kamera flere zoom objektiver. Brukere kan aktivere zoom-ringen disse linsene forstørre et bilde. På tidspunktet for publisering, zoom objektiver varierer i pris fra $100 til flere tusen dollar avhengig av teknologien de innlemme og deres brennvidde. Tilgjengelige alternativer avhenger også spesifikke kameraet brukes.

FX og DX-modus

Nikon tilbyr for tiden to størrelse sensuren på kamerahuset. FX linjen bruker en 24 mm-av-36 mm sensor kalt en fullformat sensor. Den DX har en mindre sensor 15,6 mm av 23,6 mm. Mindre sensurere induserer en multiplicator faktor på 1,5; betyr at en 50 mm produsere linse på et DX kroppen det samme bildet som en 80 mm linse på en FX kroppen. Spesielle linser ble opprettet for DX system som gjør det mulig for mindre og billigere linser bygges. Imidlertid DX spesielle linser er ikke kompatible med FX organer.

AF-S versus AF-D

Nikon begynte å bygge autofokus zoomer bruker AF-D system. Dette systemet bruker en liten motor i kroppen for å gjøre en skrue i linsen å fokusere. Dette systemet var treg sammenlignet med linsen motoren brukes i Canon utstyr. Nikon utgitt en nyere AF-S-systemet bruker en motor inne i objektivet stund fremdeles retaining motoren i de fleste kamerahus. Nikon begynte å bygge sin nye kamerahuset uten motoren nødvendig for AF-D linsene skal fungere.

VR

Linser utstyrt med vibrasjon reduksjon (VR) evnen har et innebygd system som reduserer vibrasjoner når du holder objektivet i hånden. Som en tommelfingerregel, bør en 200 mm linse bare være håndholdt på en lukkerhastighet ikke mindre enn 1/200 av et sekund å ha et skarpt bilde. VR vil tillate samme 200 mm linse skal håndholdt i 1/50 til 1/25 av et sekund, avhengig av hva generasjon VR brukes i linsen.

Faglige linje

Nikon har bestemt teknologi for sin profesjonelle linje. Profesjonell linjen tilbyder brukernes en fast blender, betyr at blenderen er konstant gjennom det bratt stigning omfang. De fleste objektiver har variabel åpninger, betyr at en 18-200 linse har en blenderåpning på F3.5 18 mm, og F5.6 på 200 mm. Jo høyere blenderåpning, jo lavere mengden lys når sensurere. Faglige linje zoom er splash bevis, har høyere kvalitetsoptikk og endre ikke lengden når zoome inn for å ta et bilde. Linsene er imidlertid større og flere ganger dyrere enn den vanlige Nikon linjen zoomer.