Nnywellness.com

Om hvordan du installerer en Mercedes CD-veksler


Om hvordan du installerer en Mercedes CD-veksler

Hvis du eier en Mercedes bil, kan du fjerne fabrikkinstallert stereo radioen og sette på en CD-skifter. En CD-veksler er en CD-spiller som kan spille opptil seks musikk-CDer etter hverandre uten manuell inngripen. Når du har valgt riktig CD-skifter enheten, basert på kompatibilitet og budsjett, må du ha enhetstypen som er installert. Du kan enten gjør dette profesjonelt eller installere enheten på egenhånd. For å gjøre det selv, må du kjøpe en ledningsnett og en antenneadapter.

Instruksjoner

• Åpne Shack ved å frigjøre spaken på førersiden. Løsne opp bolten som holder negative batterikabelen til batteriet, og fjerner kabelen fra batteriet.

• Trekk av instrumentpanelet fra dashbordet og komme bak panelet og pop bryteren hodelykt kontrollen fra panelet.

• Løsne viktigste instrumentpanelet fra dashboard og finne to spakene på sidene av fabrikken radioen. Dra ned disse to spaker og radioen vil frigi fra braketten. Fjern radioen fra dock og også fjerne stereo ledninger pluss antennekabelen fra baksiden av systemet.

• Skyv ettermarkedet CD-spillerens installasjon ermet i stereo dokken. Trekke ledninger og antenne Stereokabel foran dashbordet. Kaste metall kategoriene i ermet utover binde den i dock.

• Finn ledninger sele kortet fører og sett inn enhetens ledninger koblinger i disse kundeemnene. Koble antennen kabel ledelsen i antenneadapter og ledninger sele kortet ledelsen kontaktene inn de riktige utgangene, som finnes på baksiden av CD-skifter enheten. Ta antenne kortet ledelsen og sett den til FM antenne-inngang på baksiden av den nye CD-enheten.

• Skyv CD-skifter i installasjonen ermet og lytte for det "snap" lyd; Dette betyr at det er nå sikret i stereo dock. Blunk dashbordet panelet tilbake på plass ved å skyve det mot dashbordet. Før skyve venstre side av panelet på plass, må du erstatte hodelykt kontrollen inn i åpningen på førerens side av dashbordet panelet. Gå til bilens batteri.

• Sette kabelklemmen negative batteriet på negative batteriet terminal og ved hjelp av en skiftenøkkel, stramme bolten på klemmen. Lukke panseret på Mercedes.