Nnywellness.com

Hvordan forbedre ytelsen i en 2005 Ford Sport Trac


Hvordan forbedre ytelsen i en 2005 Ford Sport Trac

2005 Ford Sport Trac er en sporty avlegger av Ford Explorer. Klassifisert som et midsized SUV, er Sport Trac utformet gir uten å ofre verktøyet og passasjer. Men vil mange eiere få mer ut av sine motorer og prøve å øke ytelsen til sine biler. For disse eiere finnes det en rekke ettermarkedet alternativer som kan hjelpe dem å få mer kraft og ytelse fra bilen.

Instruksjoner

• Installere en kald luftinntak system. En kald luftinntak system vil gi din Sport Trac med mer luft ved lavere temperatur, forårsaker eventuelle drivstoff og luft-blandingen som kommer inn i sylinderne å være mer flyktig. Den økte volatiliteten gir større eksplosjoner og økt ytelse.

• Erstatt lager girene til et sett med en mer aggressiv girutveksling. En mer aggressiv girutveksling vil øke ytelsen til din Sport Trac med å holde motoren i optimal effekt bandet for lenger, men som de fleste ytelse oppgraderinger vil være på bekostning av komfort og drivstofføkonomi.

• Erstatte mange av de lager delene med lette deler. Den stasjonen trinser med hette og drivaksel er populære valg for lette erstatninger. En lettere vekt Sport Trac er enklere å flytte, og vil tillate deg å få mer ytelse fra maskinen.

• Installere en supercharger. En supercharger er enkelt største ytelse oppgraderingen kan du installere for din Sport Trac. En supercharger gir maskinen med komprimert luft, slik at en svært potent drivstoff luft-blandingen som vil dramatisk øke ytelsen til din Sport Trac.