Nnywellness.com

Hvordan du kobler en Subwoofer til et hjemmelydsystem


Hvordan du kobler en Subwoofer til et hjemmelydsystem

Strømforsynt subwoofer legger en ny dimensjon av lyd til audiosystemet ditt hjem. Det vil forbedre bassgjengivelsen i musikken og hente ut lydeffekter i viser spilte på hjemmekinoanlegget. Det er to måter å koble en subwoofer til et hjemmelydsystem. Avataren du vil avhenge av typen mottaker eller forsterker i systemet.

Instruksjoner

• Se baksiden av ditt subwoofer og identifisere en én RCA-stil inngang merket som enten "Innlinje" eller "LFE." Finn et sett av høyttaler ledningen terminaler merket som enten "høyttaler i" eller "høyt nivå i." Det vil også være et tilsvarende sett av høyttaler terminaler merket "Høyttaler ut" eller "høyt nivå ut."

• Undersøke baksiden av mottakeren for en RCA-utgang merket "LFE" eller "Sub ut." Hvis mottakeren har dette utgang, går du til trinn 3. Hvis mottakeren ikke har denne utgangen, går du til trinn 4.

• Koble en subwoofer kabel fra "LFE" eller "Sub ut" RCA tilkoblingen til tilsvarende tilkoblingen på subwooferen. Dette leder lavfrekvente informasjonen fra mottakeren til subwooferen for forsterkning. Det er den vanligste forbindelsen med hjemmekino mottakere som en kanal for informasjon er satt til side for lavfrekvente effekter.

• Koble høyttalerledningen mellom høyttaler resultatene av mottakeren og høyttaler innganger til subwooferen. Gå fra "ut" av mottakeren til "i" på subwooferen. Koble høyre høyttaler utgangen mottakeren til høyre høyttaler input av sub og deretter venstre utdata til venstre inngangen.

• Koble høyttalerledningen fra "speaker" eller "høy" resultatene av subwooferen stereohøyttalerne. Subwooferen vil filtrere ut de lave frekvensene, forsterke dem, og pass på resten av informasjonen til høyttalerne.

• Hvis din subwoofer har en "low pass" kontrollknappen, sett den til 100 Hz og Juster smak mens du lytter. Sette den høyere sender høyere notater til sub, mens sette det lavere vil begrense sub til de aller laveste frekvensene.

• Plugg din subwoofer i en 110-volts stikkontakt og slå den opp.