Nnywellness.com

Slik blokkerer signalet fra en GPS-enhet


Slik blokkerer signalet fra en GPS-enhet

Er du redd for at din ektefelle eller CIA er spionere på deg? Gjør dine foreldre er holde deg på en kort leiekontrakten ved å ha en GPS-enhet installert på mobiltelefonen eller i bilen? Så er du sannsynligvis ute etter en måte å blokkere signalet fra en GPS-enhet.

Instruksjoner

• Få den anti-sporing GPS jammer. Dette er en liten, palm-sized enhet som fungerer ved å blokkere signalet fra GPS til satellittene effektivt oversettelse du usynlig. Du kan kjøpe det fra-securityprousa.com; i 2009 koster det $200.

• Installere enheten. Du kobler jammer inn i sigarettenneren i bilen og begynner det arbeider automatisk. Den vil blokkere enheter innenfor en radius på 5 - til 20-meter, og det vil ikke forstyrre telekommunikasjon enheter.

• Få av det Transportabel GPS Misery Mini GJ. Dette er en liten håndholdte bærbar enhet som kan bli satt inne din lomme eller hånd bag. I motsetning til den anti-sporing GPS jammer, kan denne brukes både i og utenfor en bil fordi den kommer med en rechargeable akkumulator og en Biladapter. Du bare slå på enheten, og det begynner jamming noen GPS innenfor en radius på 10 meter. Du kan kjøpe det på-thejammerstore.com; i 2009 koster det $70.