Nnywellness.com

Hvordan fjerne gasstanken fra en ' 69 Corvette


Hvordan fjerne gasstanken fra en ' 69 Corvette

Mange klassiske Corvette eiere har behov for å fjerne bensintanken to grunnleggende årsaker. En er for erstatning eller av gasstanken, og den andre er å finne fabrikken bygge arket. Hvis bygge arket er intakt, vil det bli en spesiell og viktig stykke bilens historie. Håndter den forsiktig og ta alle forholdsregler når du henter dette dokumentet som det vil være svært skjøre.

Instruksjoner

• Parkere bilen på et nivå, godt ventilert område og sett på parkeringsbremsen. Angi forhjul blokker for sikkerhet. Åpne batterikammeret ligger bak førersetet og koble den negative terminalen fra batteriet med en boks slutten fastnøkkel.

• Fjern drivstoff cap ligger på bakre dekk. Plass en Hevert slangen inne i bensintanken, og den andre i en auxiliary gass tank. Sug ut all bensin og midlertidig lagrer den i riktig beholdere.

• Plasser en hydraulisk jack på en av de bakre sidene av bilen og heve den. Sted en jack står under det for sikkerhet. Gjenta prosessen på den andre siden.

• Fjerne lyddemperen hengeren bolter og fjerne klemmer med en socket skiftenøkkel. Skyv mufflers ut av veien for å få tilgang til reservehjul dekselet. Fjerne lang dekk dekk oppbevaring bolten med en socket skiftenøkkel på center baksiden av dekselet. Dette rullgardin bærer og avsløre det gnist trette. Fjern dekk og fjerne carrier dekselet fra bilen.

• Finne gass filler halsen gummitetningen over drivstoff Fyll åpning på bakre dekk og fjerne den. Koble drivstoff måling ledninger på høyre side av tanken.

• Plasser 3-fots stykke trelast over jack puten og plasser den direkte under tanken. Øke jack nok å støtte vekten av tanken. Fjern tanken stroppen nøtter med en socket skiftenøkkel og fjerne skruene. Flytte stropper ut av veien.

• Nøye lavere jack 3 eller 4 inches. Dette vil tillate tilgang til tre drivstoff linjene ligger på toppen av tanken nær fyll åpningen. Nå rundt tanken og trekk slangene utenfor kobler rør.

• Senker tanken resten av veien og fjerne tanken fra under bilen. Se på toppen av tanken om opprinnelige bygge ark er tilstede. Det finnes vanligvis i øvre venstre side av tanken.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid riktig vernebriller når du arbeider under en bil.