Nnywellness.com

Hvordan sjekke bak munnstykke for avrimingssystem på en Oldsmobile Alero


Hvordan sjekke bak munnstykke for avrimingssystem på en Oldsmobile Alero

Munnstykke for avrimingssystem på din Oldsmobile Alero bidrar til å holde bakruten klar av vanndamp under kaldt vær måneder av strømmer gjennom rutenettet. Ledningene er montert på innsiden av vinduet. Men timer stafetten, bytte, sikring, rutenett og ledninger i kretsen kobler disse komponentene er gjenstand for slitasje og skade. Finne komponenten kan være litt vanskelig, men med noen grunnleggende strategier- og sporing gjeldende flyt i krets - kan du feilsøke og løse din Alero bakre munnstykke for avrimingssystem.

Instruksjoner

• Når vinduet munnstykke for avrimingssystem sikringen. Hvis det er blåst, erstatte den og bruke munnstykke for avrimingssystem å sikre at det fungerer nå.

• Åpne førersiden dør, slå tenningslåsen til "på" posisjon, og som du ser på interiør dome lys på taket av bilen, slå på bryteren munnstykke for avrimingssystem. Hvis lyset forblir lyse, går du til trinn 3. Hvis lyset synes å gå nesten av, går direkte til trinn 5.

• Start motoren og slå på bryteren munnstykke for avrimingssystem. Sjekk for innkommende spenning på begge sider av tilkoblingen på rutenettet bak vinduet ved hjelp test lys. Reparere tilkoblingen hvis nødvendig. Hvis du oppdager innkommende spenning på tilkoblingen som du bruker bryteren, kontroller at det er straumen i ca 10 minutter. Ellers timer stafetten er defekt og du må erstatte den. Slå av motoren.

• Spor krets for kontinuitet mellom sikringen, timer stafetten, bryteren og kontakten på bakvinduet ved hjelp av testen lys. Reparasjon noen åpner eller shorts på krets, eller erstatte relé eller bytte etter behov.

• Sjekk munnstykke for avrimingssystem tett for manglende eller ødelagte ledninger langs rutenettet. Start motoren og slå den munnstykke for avrimingssystem slå på.

• Tillate rutenettet å varme opp for to eller tre minutter. Trykk deretter på rutenettet nær den positive siden av tilkoblingen. Rutenettet burde stemning hjertelig. Følg rutenettet med hånden. Finn stedet der rutenettet føles kaldere og Finn brutt wire på rutenettet rundt dette området. Om nødvendig kan du bruke test lys for å finne åpne på rutenettet. Når testen lyset stopper glødende, har du funnet den ødelagte delen av ledningen. Reparere rutenettet bruker en bakrute munnstykke for avrimingssystem reparasjonssett.