Nnywellness.com

Hvordan fjerne vindu nyanse lim


Hvordan fjerne vindu nyanse lim

Vinduet fargetone har utviklet seg, og erstatter gamle fargetone lim er en reparasjon. Gammel stil fargetone lim som brukes til å snu lilla og boble av glass har blitt erstattet med mer langvarig filmer. Fjerne gamle limet er egentlig en enkel prosess. Det tar bare tid og tålmodighet. Bakgården repairperson kan fjerne missfarging film fra flere vinduer i ca to timer.

Instruksjoner

• Spray innsiden av vinduet med det ammoniakkbaserte renset før det er mettet. Vanligvis anbefales at ammoniakk rengjøringsmidler ikke brukes på innsiden av tonede Vinduer, fordi det vil løsne filmen fra glasset. Jo høyere ammoniakk innholdet av renset, jo mer det oppløses fargetone limet.

• Skille filmen fra glasset rundt kantene. Finn kanten av glasset og kjøre høvelen mellom det og filmen, sprøyting området for å indusere separasjon. Ideelt sett er om to inches av separasjon rundt kanten av glasset nok til å få tak på. Realistisk, kommer filmen i små slivers som krever å skrelle. Det som trengs er en "tab", eller delen av filmen som kan bli trukket og sprayet for å fjerne hele primære filmen laget. Hva er igjen etter filmen gratis er et lag med lim som har limt til glasset årene.

• Spray en liberal porsjon lim renere laget av lim venstre på glasset. Bruke håndkle, gni limet i "striper" og deretter dose området med mer lim renere. Til slutt vil det være en liten glob av lim i en patch, og det kan skrapes av med den razor bladet. Flere strenger kan oppstå, men bruke håndkle for å bruke friksjon sparer tid versus prøver å skrape vinduet med høvelen alene.

• Rengjør med vinduet renere igjen. Med lim det meste gått, skal ammoniakk basert renere gjenopprette vinduet til en pre fargetone tilstand.

Tips og advarsler

  • Legge varmen vil gjøre fjerne filmen mye lettere
  • Bruk riktig ventilasjon og beskyttelse utstyr når sprøyting kjemikalier