Nnywellness.com

Hvor å sjekk en kjøretøyets


Hvor å sjekk en kjøretøyets

Før du går til forhandleren og forelsket i en ny modell bil, bør du vite det sikkerhet ratifisere av bilen. Tross alt, planer om ingen å være i en ulykke, men hvis du er, du vil bilen din i å beskytte deg så mye som mulig. Så enten du er i markedet for en ny bil, eller bare ønsker å kontrollere sikkerhetsnivået på eksisterende bilen, vil nettsider fortelle deg nøyaktig hvordan du en kjøretøyets.

Instruksjoner

Hvor å sjekk en kjøretøyets

• Kelly Blue Book (. www.kbb.com)Ikke bare vil det gi verdifull prisinformasjon om bilen som du tenker på å kjøpe, men Kelly Blue Book tilbyr også sikkerhetsvurderinger for kjøretøyet og en fem-stjerners rating-system for hver sikkerhetskomponent i bilen.

• Edmunds.com for (. www.Edmunds.com)Dette området gir du bokstavelig talt alt du trenger å vite om bilen, inkludert nye bil kjøpe informasjon, informasjon, minnes og forum hvor folk kan se bilene de eier. Edmunds gir deg ikke bare de statistiske sikkerhetsvurderinger, men også "real life" erfaringer eiere.

• National Highway Traffic Safety Administration (. www.nhtsa.com)Denne organisasjonen er viktigste ratingbyrået for kjøretøy. National Highway Traffic Safety Administration gir mest sent modell kjøretøy i USA et femstjerners klassifiseringssystem. Når som helst at du ser bilens rangeringer vises hvor som helst, oddsen er bra at de kom fra etaten.

• Forsikring Institutt for riksvei sikkerhet (. www.IIHS.com)Denne organiseringen gjør mye av det samme arbeidet som National Highway Traffic Safety Administration bortsett fra at The Insurance Institute for riksvei sikkerhet priser biler for forsikringsbransjen. Du absolutt trenger å besøke dette nettstedet, fordi karakterene her er hva påvirker forsikringspremier på en ny bil.

• CrashTest.com for (. www.crashtest.com)Crash testområdet kompilerer sikkerhetsvurderinger og informasjon fra hele verden, som betyr at ikke bare vil du se sikkerhetsvurderinger fra USA, men du kan se hvordan den samme bilen priser i Europa og Australia.