Nnywellness.com

Gjenopprette en Mag hjul


Gjenopprette en Mag hjul

Mag hjul bygget med en magnesiumlegering er et lett hjul alternativ som ikke gir opp styrke minsket såpass. Til tross for deres fysiske fordeler kjøpt mag hjul ofte for utseendet. Slik er gjenoppretter mag hjul til god stand etter at de har blitt ødelagt eller slitt bruk en vanlig bil vedlikehold prosjekt. To primære måter restaurering, ofte brukes sammen for å best effekt: polering og maling. Restaureringen prosessen kan være tidkrevende, spesielt når fullført for hånd. Resultatet er imidlertid hjul som ser så godt som ny, transformere tidligere ripete og slitt hjul i et attraktivt, iøynefallende tillegg til din bil eller lastebil.

Instruksjoner

• Plass en dråpe klut over gulvet i arbeidsområdet til å beskytte mot søl.

• Rengjør mag hjulet med bilvask såpe og vann for å fjerne skitt eller rusk fra overflaten hjulet. Skyll med rent vann og klapp tørr hjul med en ren klut.

• Pensle hjulet med et lag med maling stripper fjerne eksisterende Fullfør fra hjulet overflaten. Vent ca 20 minutter for stripper å oppløse belegge slutten og så fjerne maling stripper ved scrubbing hjulet med en stål stålbørste å få inn noen små, vanskelig å nå områder rundt eiker. Skyll hjulet med en kraft vaskemaskin fjerne alle stripper og male rester.

• Sand hjulet med 120-korns slipepapir jevne ut hjulet overflaten. Løpe sandpapir over ansiktet av hjulet i én retning og rundt kanten i én retning til du har fjernet alle huljern fra overflaten. Bytt til 220-korns slipepapir og sand hjulet en gang, arbeider vinkelrett retning brukes på hjulet og i motsatt retning rundt kanten til å tørke sliping linjer igjen fra 120 papiret og glatte overflaten ytterligere. Fortsette jevne overflaten bytte fra 220 sandkorn 320, 400 og endelig 600, alltid kjører i motsatt retning av forrige unngå bygge opp pusset grooves.

• Polsk noen av hjulet du ønsker til en skinne etter glatting bruker våt/tørr sandpapir. Mette 600-korn våt/tørr sandpapir og buff polering områder til en svak skinne. Fortsette polering ved å bytte papiret med hver pass, arbeide oppover gjennom 900-korn, 1000, 1500 og få en høy glans på polert områder med 2000-korns slipepapir. Som med utjevning prosessen, alltid arbeide i en annen retning med hver pass av sandpapir. Tørke ned hjulet med en tack klut for å fjerne eventuelle sliping rester.

• Plasser maskeringstape de polert delene av hjulet for å male den upolert delen uten overspray marring skinne.

• Spray de umaskerte områdene med tre tynne lag av sandable primer å bygge opp et brukbart belegg. Vent i fem minutter mellom hvert å tillate tørketid, med ytterligere 20 minutter etter det siste laget. Sand primer glatt med 600-korns slipepapir og tørke bort resten med en tack klut.

• Fyll en HVLP malingssprøyte med hjulet fargen du ønsker. Koble luftslangen til en kompressor og slå på kompressoren. Sikte sprøyta på hjulet fra en avstand på ca 8 inches og litt av til siden og utløse maling flyten. Bruke maling i en frem og tilbake-bevegelse på rattet, overspraying det på alle sider å sikre fullstendig dekning. Bruk tre tynne lag med maling for å bygge opp pelsen, slik at hvert lag tørke 10 minutter før neste. Vent 30 minutter etter det siste laget før klarlakk maling.

• Spray et strøk av klarlakk maling over den malte delen av hjulet som et lag for beskyttelse. Bygge opp frakken med tre lag av de klare, vente 10 minutter mellom hvert strøk for klart tørke før det neste programmet. Tillate det siste laget en full natt er tørketid før av maskeringstape.