Nnywellness.com

Feilsøke en Nissan Maxima motor-Avkjøling System


Feilsøke en Nissan Maxima motor-Avkjøling System

Motorens kjølesystem for en Nissan Maxima er et komplisert system som involverer mange ulike deler, noe som krever erfaring av bilen mekanikk å erstatte. Noen fikser for overoppheting av motor kan imidlertid gjøres ved nesten alle. Kjennskap til grunnleggende om hvordan motorens kjølesystem fungerer vil bidra til å diagnostisere og feilsøke problemet før det blir verre eller kan henvise deg til en profesjonell mekaniker.

Instruksjoner

• Åpne din Maxima bil hood og kontroller at det er støttet opp riktig og ikke lukke mens du ser på motoren.

• Se motorens kjølevann sørge for at det er på et riktig nivå. Kontroller at din Maxima motoren er kald slik at kjølevæske væsken ikke brenne deg eller forårsaker kjemiske forbrenninger av eksploderende ut fra radiatorlokket. Kjølevæsken kan kontrolleres når du kjører hot ved å se på overflyt reservoaret for å sikre at væske nivå er mellom minimums- og nivå linjene. Legge til væske overflyt akvariet, at det er en 50/50 blanding med destillert vann. Hvis du ikke har noen Radiatoren væske tilgjengelig, legger vann vil bidra til at overopphetes motoren ikke før du klarer å få Radiatoren væske.

• Teste radiator slangene lekker, noe som kan forårsake kjølevæsken lekker ut av din Maxima mens du kjører. Slå på Maxima på og sjekk under motoren for Radiatoren væske drenering. Også sjekke toppen av motoren for alle slanger som er sprutende kjølevæske mens bilen kjører.

• Teste stasjonen-beltet spenningen ved å trykke på beltet på et tidspunkt halvveis mellom trinser. For Reimer med en avstand på 7 til 11 tommer mellom trinser, skal beltet bøye ca 1/4 tommers. For belter 12 til 16 inches mellom trinser, skal beltet bøye mellom 1/4 til 1/2 av en tomme. Undersøke beltet for å sikre at alle ribbeina er av samme dybde og at det ikke er noen sprekker, tårer eller slitt. Feste eller løsne belter ved hjelp av socket skiftenøkkelen slå justere bolt. Kilereimene bør undersøkes to ganger i året eller hver 6000 miles.

• Erstatte termostaten. Noen Maxima modeller har en termostat som kan lett fjernet, testet og erstattet; andre modeller vil kreve en kjølevæske flytende avløp før du fjerner termostaten. For Maxima motorer som tar lang tid å varme opp, er termostaten sannsynligvis fast åpen. Unbolt termostaten fra motoren ved hjelp av socket skiftenøkkelen.

Tips og advarsler

  • Andre mulige reparasjoner kan omfatte vannpumpen, elektrisk kjølevifte, tenningstiming eller en radiator cap som er ikke lenger holde trykket for den radiatorens kjølesystem.