Nnywellness.com

Hvordan laste opp videoer fra Sanyo Xacti CG10


Deling innspilte videoer med e-post eller nettsamfunn kan være en spennende og interaktive vei av deler erindringer. I motsetning til gamle dager da du måtte koble flere miniprogrammer for å laste opp video til datamaskinen, med Sanyo Xacti VPC-CG10 videokamera, kan du laste opp innspilte videoer direkte til datamaskinen uten å bruke tredjepartsprogramvare. Innen minutter, kan du laste opp HD-, 1280-av-720 pixel videoklipp og dele dem med dine favorittpersoner.

Instruksjoner

• Koble den mindre enden av USB-ledningen til USB/AV terminalen på bunnen av videokameraet Sanyo Xacti VPC-CG10, og koble deretter den andre enden til en USB-port på datamaskinen.

• Velg alternativet "Datamaskin" på skjermbildet "USB CONNECTION" som vises på videokameraet skjermen, og trykk på "SET"-knappen.

• Velg "CARD READER" og trykk på "SET"-knappen. Vent noen sekunder til den "funnet ny maskinvare" vises i systemstatusfeltet helt til høyre på oppgavelinjen i Windows. I noen sekunder og, dukker en melding opp enheten er klar til bruk. Kortet i videokameraet som inneholder videoer er montert som en flyttbar disk.

• Dobbeltklikk "Datamaskin" på skrivebordet for å starte Windows Explorer. Dobbeltklikk ikonet "XACTI (E:)" for å vise video filer. Stasjonsbokstav kan variere på datamaskinen.

• Dra videofiler fra diskens vinduet til stedet eller mappen på datamaskinen der du vil laste dem.

• Klikk ikonet "Trygg fjerning av maskinvare" i systemstatusfeltet når du er ferdig. Klikk "XACTI (E:)" stasjonen, og klikk "Løs ut." Når du blir spurt, kan du koble videokameraet fra datamaskinen.