Nnywellness.com

Diesel drivstoff fra dypt stekt mat matolje


Biodiesel er en ren og levedyktig alternativ drivstoff. Laget fra fornybare kilder og selv spillolje, er det miljøvennlig og ikke-giftig. Hjemmelaget drivstoff planter eller reaktorer, er billig å bygge og drive og blir mer vanlig som petroleum drivstoffkostnadene fortsetter å stige. Prosessen er relativt trygt med unntak håndtering natrium methoxide, men med riktig behandling forholdsregler det er trygt nok til at det ikke skal være en avskrekkende for noen interessert i brygget drivstoffet sitt.

Råstoff

Oljen kalles råstoff. Hvis du bruker brukes cooking olje, må du filtrere alle faste stoffer ut av det. Den foretrukne oljer er raps, raps, mais, soya og sunflower. Du kan også bruke peanøttolje, palmeolje, kokos olje, talg og smult, men disse har en tendens til å gel på ca 60 grader Fahrenheit, og det gjør dem uegnet i alle, men de varmeste byene.

Alkoholer

Bruke etanol eller metanol som alkohol komponenten. Etanol kan gjøres hjemme i form av moonshine eller gin, men det er mye vanskeligere å bruke. Metanol må være kommersielt produsert, og det er mye enklere å bruke. Metanol er en gift og må ikke tas internt. Alkohol er 99 prosent ren.

Lut

Lut katalysator kan være kaliumhydroksid (KOH) eller natriumhydroksid (NaOH). KOH må være minst 85 prosent ren av NaOH må være minst 97 prosent ren. Lut reagere med tinn, sink og aluminium materiale, så du må bruke glass, stål eller høy tetthet polyetylen for å blande methoxide (metanol og lut).

Methoxide

Methoxide er kjemisk katalysatoren som legges til råstoff begynne trans-esterfication eller forming methyl ester kjedene, som er biodiesel. Måle 0,12 liter metanol per 1 liter av råstoff. Mål og veie 3.1 gram natrium lut per liter råstoff. Bland lut og metanol i beholderen HDP til lut oppløses.

Den resulterende kjemiske er natrium methoxide, en farlig kjemisk. Bruke briller og hansker, og unngå innånding av røyk. Dette stoffet kan forårsake alvorlige kjemiske forbrenninger og forårsaker nerve instant døden til vev det kontakter. Du vil ikke føle det brenne deg.

Gjør Diesel

Råstoff er oppvarmet og opprettholdt på 131 grader F. Legg methoxide, og bland på 500-600 rpm med varme for 1.5 til 2,5 timer eller til prøver tatt produsere en brun farge til glyserin nederst. Slå av varmen og blandebatteri, og la lagene å bosette seg ut. Det bør være et lag med brun glyserin på bunnen, gulaktig biodiesel i midten og et tynt lag av biprodukt på toppen. Vask drivstoff blanding i vann og agiterte forsiktig med en akvariet strålesamleren stein i 24 timer. Vannet vil felle urenheter og bære dem til bunnen, der de kan dreneres ut. Tillate drivstoff å bosette og klargjøre for ca tre uker, og må brukes biodiesel som kan blandes i alle forhold med dino diesel eller brukes rett.