Nnywellness.com

Gjenopprette Pitted frontlys linser


Klar plast frontlys linser dekker frontlys pære. Pitted frontlys objektiver er misfarget og disig grunnleggende slitasje og riper. Skyet linser hindre frontlyktene skinner sterkt på veien. Rengjøring linsene er mye billigere enn å kjøpe nye linser, som kan koste $50 eller mer avhengig av bilmodell. Gjenopprette frontlys objektiver er en enkel prosess og er et must når du er detaljering bilen. Linsene er fri for riper og noen disig coloring og ser nye.

Instruksjoner

• Sett inn buffer vedlegget i standard bore. Bruke en kvart-størrelse dråpe frontlys linsen renere på bufferen puten. Alle typer frontlys linsen renere fungerer som Meguiars eller 3M. Liten bufferen fungerer bedre på en frontlys linsen sammenlignet med en vanlig størrelse bil voks buffer, som ikke kunne buff hver kurve av linsen.

• Plasser buffer puten på frontlys linsen og slå på drill. Buff renere inn i linsen i 45 sekunder med små sirkulære bevegelser.

• Bruk en ren mikrofiber håndkle for å stryke på frontlys linsen renere. Tørke av renset med rask tørke bevegelser, på samme måte som du ville tørke av voks på billakk. Objektiver bør være klart og restaurert. Hvis du ser noen riper på linsen, gjenta prosessen i det bestemte området.