Nnywellness.com

Hvordan å reparere mobiltelefonen LCD-skjerm


Hvordan å reparere mobiltelefonen LCD-skjerm

Det synes at så lenge det er mobiltelefoner, vil det være ødelagte LCD-skjermer. Det er alltid frustrerende når det skjer, men det er sjelden nødvendig å kaste bort din mobiltelefon eller bruke de ekstra pengene for å erstatte din mobiltelefon. En av de beste måtene å reparere mobiltelefonen LCD-skjermen er å erstatte LCD-skjermen selv. Du kan kjøpe en erstatning LCD-skjerm for praktisk talt alle cellen telefon modell (se ressurser) for en brøkdel av hva det ville koste for å leie en mobiltelefon tekniker bytte den for deg.

Instruksjoner

• Plasser telefonen med forsiden ned, fjerne bakdekselet, ta ut batteriet fra sin seksjon og sett det til side.

• Fjerne Phillips-head skruene som holder baksiden av telefonen. Denne delen av demontering varierer fra telefon til telefon. Noen mobiltelefoner krever at du lirke av bakpanelet med en tynn plast gjenstand som en gitar hakke eller kredittkort. Fjern bakpanelet og sett det til side.

• Fjerne kretskortet. Denne delen av demontering prosessen varierer fra telefon til cellen telefon. De fleste mobiltelefoner krever at du fjerne skruene som holder kretskortet på plass. Etter skruene er fjernet, kan du fjerne kretskortet, men mange telefon krever at kobler du én eller flere bånd kabler forbinder kretskortet til tastaturet, LCD-skjermen og kameraet. Løft kretskortet ut av telefonen, og sett det til side.

• Fjern nå-eksponerte LCD-skjermen. Du må kanskje fjerne noen små Phillips-head skruer. Løft LCD-skjermen av mobiltelefon casing og sett det til side.

• Følg denne fremgangsmåten i revers å installere den nye LCD-skjermen på mobiltelefonen og montere re mobiltelefon casing.