Nnywellness.com

1993 Ford Taurus strammer skivene erstatning instruksjoner


Den strammer skivene på en 1993 Ford Taurus er en fjærbelastet sving arm mekanisme med en glatt wiretrekk på slutten av armen. Våren holder spenningen på beltet. Dette er en todelt enhet, som du kan kjøpe som en fullstendig enhet, eller bare erstatte skivene selv. Hvis skivene rister gjør støy, skivene er alt som må skiftes. Strammer må skiftes ut hvis den ikke opprettholde konsekvent press på beltet.

Instruksjoner

• Plass en socket og ratchet på bolten kjører gjennom den strammer skivene. Dra i ratchet håndtaket svinge den strammer skivene fra beltet. Løft beltet ut av skivene, men fjerner ikke det noe lengre enn.

• Fjerne store bolten ligger midt i hoveddelen av strammer boliger våren bruker en socket. Fjerne skivene mekanismen.

• Plukk opp den nye strammer skivene og snu den rundt og se på baksiden av strammer. Se på pin stikker fra baksiden av strammer. Denne PIN-koden er ment å være plassert i et tilsvarende hull i motoren og holde kroppen av strammer slår når installert. Plass strammer på blokken hvor gjengangeren ettall ble fjernet. Rotere strammer kroppen litt før pin glir inn i hullet i motoren. Tre store bolten i motoren og stram den trygt.

• Plass ratchet og socket på strammer skivene bolten. Flytte skivene fra beltet. Installere beltet over den strammer skivene og slappe av press på ratchet, slik at det strammer bruke spenning på beltet.