Nnywellness.com

Er det ille å kjøre to Separate makt ledninger til forsterkere?


Er det ille å kjøre to Separate makt ledninger til forsterkere?

Bilstereo Forsterkere krever en viss mengde strømstyrke å oppfylle den karakter utgangseffekt. Dette oppnås vanligvis ved å kjøre største makt ledningen tillatte til forsterkeren, som hindrer choking spenning fra bilens ladesystem til forsterkeren. Hvis du oppgraderer fra en mindre amp til en større, og du fortsatt har mindre makt ledningen installert, kan du legge til en andre makt og bakken ledningen i stedet for å fjerne gamle.

Nødvendighet

Effekten produsert fra en forsterker krever en viss mengde strømstyrke å oppfylle dette behovet. Raskt beregne hvor mye strøm som kreves av en forsterker, undersøke sikringer i amp, og deretter multiplisere med 10. En titt på sikringer avslører den totale strømstyrken trukket på maksimal effekt. To 30 amp sikringer betyr for eksempel 60 ampere uavgjort eller 600 watt maks. Det er umulig for en forsterker å produsere 800 watt med 60 ampere kapasitet, for eksempel.

Gauge og strømstyrke

Evaluere forskjellen kapasiteten til den eksisterende wire og nye ledningen må du oppfylle kravene til den nye amp. Kapasitet er også påvirket av avstanden reist. For eksempel hvis du har en forsterker som trekker 60 forsterkere på maksimalt og du har en 10 gauge ledning reiser 12 fot, har du 20 forsterkerne kapasitet på at ledningen. For å oppnå de siste 10 ampere kreves av nye forsterkeren, må du legge til en annen 14 gauge makt ledningen langs første ledningen. Kontroller at det er samme lengde som den første ledningen og smeltet under panseret i 18 inches av batteriet.

Tilkoblinger

Binde to makt ledningene sammen med en terminal tilkobling. Begge ledninger settes inn i denne kontakten, sikret av en liten festeskruen. Med disse kontaktene kan wire tråder for å være trygt knyttet sammen uten risiko for en kortslutning. Disse kontaktene finnes på en lokal jernvarehandel, eller fra bilstereo levere butikker.

Bakken

Absolutt er vesentlige i en bil audio ledninger jobb lik bakken ledningen er måle at makt ledningen. For eksempel må en fire gauge strøm ledning en fire gauge bakken ledning matrise. Hele kretsen innebærer strøm ledning, forsterker og bakken ledninger som tilbake banen til bilen. Hvis jording er for lite, vil støy og uberegnelig forsterker drift føre. Du vil ikke motta totalt makt forsterkeren, selv om du øker kraften wire måle gjennom en andre wire. Kontroller at alle er på et solid stykke metall, fra sveis poeng og skrapte ned til Bart metall.