Nnywellness.com

Hvordan få flere hestekrefter fra en grense


Siden introduksjonen i 1998 er Nissan grensen et populært valg for de som er interessert i en liten - å midt-store pickup. Grensen er tilgjengelig med en rekke alternativer, inkludert en økonomisk firesylindret motor eller en mer kraftfull V6. Om grensen er utstyrt med fire - eller sekssylindrede motoren, endres til lastebilens luftinntak system, programvare for motor og eksos system kan føre til økt hestekrefter.

Instruksjoner

• Åpne panseret og Finn boksen fabrikk luft. Fjern luftfilteret fabrikken og erstatte den med mange forskjellige ettermarkedet filtre. Disse filtrene øke luftstrømmen i motoren som til slutt fører til økt hestekrefter og bedre drivstofføkonomi.

• Fjern bilens fabrikken eksosanlegg og Installer et mer fritt flytende ettermarkedet system. Freer flytende ettermarkedet systemet vil ikke bare føre til økt kjøretøy hestekrefter, men vil gi bilen et mye mer aggressiv eksos notat. Siden installere en eksos krever en bil heis og sveiseutstyr, er det best å la installasjonen til en profesjonell.

• Koble et prestasjonsfremmende kan lastebilens elektroniske kontrollenheten. Ytelse chip vil endre programvaren som styrer motoren som igjen vil føre til økt hestekrefter og forbedret ytelsen. Mens chip vil øke lastebilens ytelsen vil bilens drivstofføkonomi lide på grunn av økt kravene.