Nnywellness.com

Hvordan sammenligne Heavy Duty Dodge lastebiler?


Hvordan sammenligne Heavy Duty Dodge lastebiler?

Kjøpe en kraftig Dodge truck krever nøye overveielse og en grundig undersøkelse av hver lastebil fysiske spesifikasjoner.

Instruksjoner

• Besøk dodges offisielle nettstedet.

• Bruk rullegardinmenyen merket "Kjøretøy besetningen" i toppen igjen å bla nedover og velg "Ram lastebiler." Om Dodge gjør mellomstore Dakota, anses det ikke en kraftig lastebil på grunn av rammen og motor størrelsen og tauing kapasiteten.

• Velg enten "Ram 1500," "Ram 2500 & 3500" eller "Ram Chassis førerhuset" vise kjøretøy spesifikasjonene for hver modell. 1500 er dodges minste full-size lastebil. Rammen og motorstørrelse og tauing kapasiteten øker litt mellom 1500 og 2500 og igjen på 3500. Ram Chassis Cab er cab og motoren en full-size 2500 eller 3500 med ingen flatbed. I stedet har Ram Chassis førerhuset bare plass som du kan installere en boksen kupé, tauing rigg eller andre kabinett vedlegg.

• Analysere motorstørrelse, rammestørrelse, tilgjengelige tillegg og kostnaden av hvert kjøretøy å identifisere de beste kraftig Dodge truck for deg.

Tips og advarsler

  • Vurdere å bli en produkt vurdering nettsted som Consumer Reports å sikre grundige analyser på kraftig Dodge lastebiler i tillegg til tusenvis av andre forbrukerprodukter.