Nnywellness.com

Hvordan fjerne listverk på en 1990 Jeep


Molding er funnet på alle typer kjøretøy langs utsiden av kroppen. Det legger til stil og ser på alle typer bil. En 1990 Jeep, mye som alle andre typer Jeep, har molding også. Denne molding kan bli slitt eller skadet over tid og må skiftes. Første skritt for å erstatte en Jeep molding er å fjerne den. Akkurat som alle andre kjøretøy er fjerne molding en håndterlig oppgave for alle auto-eier med noen verktøy.

Instruksjoner

• Finn den trim løper horisontalt over siden av Jeep. Press begynnelsen på enten avslutte med et flathead skrutrekker. Trykk skrutrekkeren fast på slutten og trykk ned til den går under trim. Trekk opp litt på skrutrekkeren gratis slutten av trim fra kjøretøyet.

• Grip trim med en tang og trekke opp nøye slik maling jobben ikke blir skadet. Trekk mot den andre siden av bilen, og sakte arbeid trim av Jeep. Fortsett til hele stykke trim er fjernet og gjenta prosessen for de andre tekstområdene trim ligger på begge sider av bilen.

• Pop ut plast klippene som forblir i hullene under der trim hadde vært. Hammer dem gjennom hullene med små punch. Gjenta prosessen for alle klippene på Jeep. Lirke av små gummi ermene som holdt trim på plass. Grep dem med nål nebbtangen og trekk opp fjerne ermene. Gjenta prosessen for alle ermene.

• Tørke ned området der trim lå fjerne alle skitt og rusk som var under. Helle vann på en fille og skrubb hele området. Tørr Jeep grundig med en ren klut.