Nnywellness.com

Hvordan erstatte en Jeep batteri kabelen forsamling


Hvordan erstatte en Jeep batteri kabelen forsamling

Batterikablene i en Jeep tåle mer enn på en vanlig bil, og det er på grunn av ulike forholdene som de fleste eiere innlegge sin Jeep. Når kablene begynner å mislykkes, må du starte problemer, problemer med å holde elektriske tilbehør kjører og andre. Erstatte batterikabelen samlingen kan være en enkel prosess hvis du holde ting organisert og erstatte hver tilkobling en om gangen. Denne prosessen tar ca 45 minutter å utføre.

Instruksjoner

• Åpne panseret. Koble den negative terminalen på batteriet, via en åpne slutten fastnøkkel, deretter gjøre det samme på positive terminalen.

• Ta ut erstatning positive batterikabelen og legge den ut i motor-bukten. Finn hver tilkobling som gjeldende batterikabelen er koblet til, og kontroller erstatning kabel kjører til samme plassene.

• Unbolt hver tilkobling på fabrikken batterikabelen, inkludert Dynamo, starter og sikring blokken, bruker en 3/8-tommers ratchet og socket. Installere erstatning kabelen på disse tilkoblingene med 3/8-tommers ratchet og socket. Deretter koble erstatning batterikabelen til positiv terminalen på batteriet og fjerne gamle kabelen helt.

• Finn ramme mounts på negative batterikabelen av sporing kabelen visuelt. Utforme erstatning negative kabelen på samme måte med positiv kabelen i trinn 2, og deretter erstatter hver individuell tilkobling ved hjelp av 3/8-tommers ratchet og socket.

• Installere den negative terminalen på erstatning kabel på negative innlegg på batteriet med en åpne slutten fastnøkkel. Fjern gamle kabelen.