Nnywellness.com

Hvordan koble opp din Panasonic Plasma til PCen


Hvordan koble opp din Panasonic Plasma til PCen

Panasonic Plasma TV sett har en rekke lyd/video kontakter for tilkobling av forskjellige typer utstyr. Trekke opp Panasonic til en PC lar brukeren surfer på Internett på en widescreen-TV eller vise presentasjoner på datamaskinen på et større visningsområde for grupper. Avhengig av alderen på datamaskinen finnes det to metoder for å koble en Panasonic plasma-TV. Den beste tilkoblingen innebærer en høy definisjon Media Interface (HDMI) kabel å levere bilde og lyd. Hvis PC er en eldre modell og ikke er utstyrt med en HDMI-kontakt, er neste alternativ å bruke komponent video- og lydkablene med en adapter til å koble til maskinens Video grafikk med VGA-port og lydkort.

Instruksjoner

• Sjekke portene på PCen for å finne et Sekskantet HDMI OUT-porten. Tilkoblingen vil ha 19 hull i porten arrangert i tre radene. Sett inn en HDMI-kabel med bredere enden av snudde oppover rett i porten på PCen. Koble deretter den andre enden til HDMI IN-porten på baksiden av Panasonic. Hvis det er ingen HDMI-port på PCen, kan du fortsette til trinn 2.

• Koble RGB pluggene på VGA til komponentvideoadapteren til rød, grønn og blå Video IN kontaktene på baksiden av Panasonic plasma-TV.

• Koble VGA-kontakten på den andre enden av kabelen på skjermen ut eller VGA ut porten på baksiden av PC med bredere enden av snudde oppover. Pass på at 15 pinnene i plug 15 hullene i havnen, så sikre tilkoblingen ved å dreie låse bolt på hver side av pluggen.

• Koble komponent lydkablene til Audio IN-kontaktene på Panasonic, med den røde pluggen for høyre kanal og hvite pluggen for venstre.

• Sett pluggene på den andre enden av kabelen til RCA-kontaktene på et Y-kort, og koble mini pluggen på den andre enden av adapteren til Audio OUT lydkortet på baksiden av PC. Når du bruker en bærbar datamaskin, kan du koble mini pluggen til hodetelefonkontakten.

Tips og advarsler

  • Trykk tastene "Fn" og "F8" datamaskinen samtidig for å veksle mellom skjermen og Panasonic TV.
  • Slå av datamaskinen og trekk ut plasma-TV fra elektrisitet ved tilkobling AV-kabler