Nnywellness.com

Hvordan installere en RV Rearview kamera


Hvordan installere en RV Rearview kamera

Teknologien har gjort reise med en RV mye lettere. I stedet for metoden "komme ut av bilen og guide" kan RVers nå bruke en rearview kamera for å se hva er bak dem når. Disse kameraene varierer i pris avhengig av kvaliteten, størrelsen på skjermen og enhet og hvorvidt det er farget. De fleste nyere RVs har et system med, men hvis du må installere en RV rearview kamera, er det enkelt å gjøre.

Instruksjoner

• Kjøpe en RV rearview kamera på lokale camping eller RV forsyning butikken. Åpne den nye kit å sikre alle bitene er inkludert.

• Avgjøre hvor du vil montere kameraet. Det finnes i førersetet, men sørg for at det ikke blir i veien for blinde flekker når den ikke er i bruk. Plass skjermen midlertidig der det skal finnes. Rengjør området der skjermen monteres med alkohol pad.

• Koble skjermens strømledning til en 12-volts stikkontakt eller sigarettenner (avhengig av modell). Montere skjermen av bore hull gjennom skjermen og så skru den på.

• Gå ut på baksiden av RV. Montere kameraet med lisens plate bolter. Utforme strømkabelen gå til backup lys krets. Hvis et hull er boret, sørg for at ingenting er bak den og bruke gummi grommet. En gummi nippel er en gummi skive.

• Fjern sikkerhetskopi lyspæren fra kontakten og fjerne kontakten. Koble til positiv strømkabelen til positive ledningen i sikkerhetskopien lys krets, og koble deretter negative strømkabelen til negative ledningen i sikkerhetskopien lys krets. Skifte i kontakten.

• Tilbake i RV. Bruk håndbrekket, og aktivere skjermen. Sett bilen i revers, og kontroller retningen for bildet. Slipp håndbrekk og sikkerhetskopiere. Justere bildekvaliteten på skjermen om nødvendig.