Nnywellness.com

Hvordan erstatte serpentin beltet på en 2001 Hyundai Santa Fe


2001 Hyundai Santa Fe forlot fabrikken med 2,4-liters, 2.7 liter og 3,5-liters motor alternativer, bruker bare den 2.7 liter en ekte serpentin beltet. Serpentin beltet er en kontinuerlig beltet som driver alle tilbehør på forsiden av motoren. Endre serpentin beltet vil selv spare deg en stor reparere regning fra en garasje. En erstatning beltet for din Santa Fe er lett tilgjengelig via noen store bildeler forhandler eller Hyundai dealership.

Instruksjoner

• Åpne panseret ditt Santa Fe og Finn negative batterikabelen på batteriet. Løsne festeskruen som fester kabelende til batteri terminalen med en skiftenøkkel, og fjern deretter batterikabelen fra terminalen.

• Plassere deg foran bilen og se på forsiden av motoren bak radiatoren, i sentrum av motoren. Serpentine-belte strammer sitter på motoren like nedenfor-styringen pumpen.

• Plass en socket og breaker bar på bolten i midten av idler wiretrekk på belte strammer. Rotere strammer klokken, slippe spenningen fra beltet. Fjerne beltet kaste den, og rotere strammer mot klokken til gratis armen posisjonen.

• Installere et nytt belte over trinser på forsiden av motoren, leaving den av strammer for nå. Rotere strammer med klokken, og skyv beltet på kabelføringstrinsen på strammer og rotere det strammer mot klokken, slik at det strammer å stramme beltet.

• Fjern feltet socket og breaker fra strammer og flytte tilbake til batteriet. Installere negative batterikabelen til den negative terminalen og stram festeskruen med en skiftenøkkel. Lukke panseret.