Nnywellness.com

Hva er livet dekk til dekk på svært lav biler?


Hva er livet dekk til dekk på svært lav biler?

Selv når biler er sjelden drevet, blir sine dekk slitt ned UV stråler, ozon, fuktighet og tid. Ekspertene er uenige om hvor lenge er det trygt å holde dekk på et kjøretøy med lav kilometerstand - seks til ti år er den mest anbefalte varighet.

Hvordan dekk svekkes

Selv om en bil er aldri drevet, fortsetter sine dekk å svekkes. Selv om de kan synes å være i mint stand på utsiden, gummi inne bryter ned sakte over tid. Under varme staver eller når du kjører på høy forekomst av hastighet, kan det oppstå en utblåsning med eldre dekk.

Når dekkene skiftes

Uansett hvor lite de har blitt drevet, må dekkene erstattes hvis de viser noen tegn til tørking eller sprengning. De bør også erstattes hvis slitebanen viser mye slitasje. Sett inn en opp-ned penny i en dekk groove. Hvis Lincolns hodet er flush med mønsteret, bør dekket erstattes.

Hvordan vite en alder av et dekk

9 mai 2008, ABC Nyheter showet "20/20," en spesiell på gamle dekk som promoteres dekk eksperter. Disse ekspertene anbefaler at alle dekk, brukt eller ikke, erstattes innen seks år av tiden de er laget. For å bestemme alderen på dekkene, sjekk koden på sideveggen av dekket. De fire siste sifrene er uke og år som dekket ble gjort.