Nnywellness.com

Slik beskytter maling jobben på en gammel bil


Slik beskytter maling jobben på en gammel bil

Hvis du har en eldre bil, er det svært viktig å beskytter av bilen. Dette er fordi mye av det beskyttende belegget har forsvunnet og fasader er mer sannsynlig å rust. Du må ta noen forholdsregler, som du kan utføre for å forhindre bilen ruster, selv med bare en liten albue fett. Dermed kommer til å forlenge levetiden, og bevare utseendet, bilens eldre maling.

Instruksjoner

• Jevnlig vask bilen med vann og bil såpe. Ikke bruk oppvaskmiddel som det kan skade den faktiske malingen av kjøretøyet. Vask bilen fjerner smuss og andre skitt som kan skade bilens maling.

• Tørke av bilen etter vask den. Dette hindrer vann buildup og rust. Bruk en myk, lofri klut når tørking kjøretøyet.

• Bruke bilvoks bilen hver månedene. Voksen legger et beskyttende lag til bilen og er en av de beste formene for beskyttelse mot alder. Det hjelper også frastøte skitt og vann fra bilen, gi den en fin, dyp glans.

• Parkere bilen i skyggen, når mulig. Solen kan skade generelle fargen på bilen, spesielt når igjen i lyset for lengre perioder (dette er spesielt tydelig i det sørvestlige USA). Hvis du trenger å forlate bilen, kjøpe en bil dekke for å beskytte den fra delene.