Nnywellness.com

Hvordan å blande Diesel drivstoff Best ytelse


Hvordan å blande Diesel drivstoff Best ytelse

Siden lovfesting av Clean Air Act nesten 40 år siden, økende offentlig miljøhensyn har motivert Kongressen til mandatet produksjon av ultra-lav svovel diesel drivstoff blandet med stadig økende mengder fornybar biodrivstoff. Disse tiltakene har bedt om diesel kjøretøy operatører og deres etter-markedet leverandører å fremme ulike metoder for økt ytelse på motoren, drivstoffkvalitet og økonomien for å møte høyere kostnadene og lavere smøreevne av de nyere blandingene. Det er noen drivstoff-ekstrautstyr teknikker du kan prøve, men husk at poenget er det er ingen beste ytelse blanding, fordi det avhenger av hvordan motoren skal brukes, hvor mye det vil koste for å forbedre ytelse og hva er prioriteringer av eieren av motoren.

Instruksjoner

• Innføre tilsetningsstoffer i drivstoff. Produktprodusenter si deres tilsetningsstoffer bedre motorytelse fordi de rense fouled drivstoff injektorer hvilke gjenoppretter riktig spay mønstre som resulterer i bedre forbrenning. Petroleum-baserte tilsetningsstoffer også legge tilbake til drivstoff smørende muligheten var tapt med innføringen av lav svovel brensel. Disse væsker pleier også å redusere drivstoff fornedrelse og tyggis buildup ved å øke oksidasjon og varme stabilitet av diesel. Til slutt, tilsetningsstoffer kan hjelpe drivstoff filtre skiller ut vannet og redusere Rustdannelse på metalldeler.

• Kjøpe en drivstoff chip. Denne enheten er ment å redusere forbruket av gass, lavere eksosutslipp og øke motorytelsen. Det varierer i kompleksitet fra en metall disk limt til bensintanken som angivelig en oksygennivået resonans til drivstoffet til en elektronisk komponent som erstatter eksisterende drivstoff chip i bilens Electronic Control Unit (ECU). ECU er motoren elektroniske hjernen som, blant annet kontroller, via egen drivstoff chip, motoren drivstoff tilførsel krav. Erstatte fabrikken chip, med en av spioneringen etter-markedet elektronisk drivstoff chips, endrer drivstoff distribusjon kommandoene å rekonfigurere bensininnsprøytning, timing forhånd og drivstoff.

• Installere en vann/metanol injeksjon system. Sprøyting en fin tåke av denne blandingen i forbrenning chamber reduserer topplokk temperaturer og for en dieselmotor, reduserer viktigst eksos gass temps. Dette gir renere mer fullstendig forbrenning, større drivstofføkonomi, økt effekt og en reduksjon i karbondioksid partikler i atmosfæren. Alkohol / vanninjeksjon har også blitt brukt med lignende resultater.

• Bland propan med diesel drivstoff til forbrenning og motor ytelsen. Denne blandingen kan også øke hestekrefter og redusere karbonutslipp. I tillegg vil legge til 1 eller 2 ounces av aceton for hver 10 gallon drivstoff, som metanol og alkohol, redusere stempelet hodet overflatespenning og forbedre forbrenningskammeret drivstoff brenne.