Nnywellness.com

Hvordan forhandle rabatter med en mobiltelefon leverandør


Hvordan forhandle rabatter med en mobiltelefon leverandør

Mange mobiltelefon leverandører er ikke villig til å risikere å miste en eksisterende kunde. Det koster mer å lokke en ny kunde enn det gjør for å holde en eksisterende en. Bruke dette som en fordel kan hjelpe deg å spare et par dollar hver måned, eller få en sårt tiltrengt rabatt på mobilnettet utstyr. Med noen få enkle tips, vil du bli en mobiltelefon-forhandler.

Instruksjoner

• Stille spørsmål om slutt din eksisterende kontrakt. Hvis en mobiltelefonleverandøren registrerer du er villig til å forlate gjeldende tjenesten, vil det gjøre sitt beste for å tilby insentiver for å bli. Kundeservicerepresentanter er pålagt å gjøre en innsats for å holde deg som en verdifull kunde. Snakke med en representant om andre mobilnettet tilbydere og sin nåværende tilbyr å se hvis din nåværende leverandør prøver å matche de tilbudene best mulig.

• Anbefale representant at du prøver å kutte kostnader og måtte fjerne mobiltelefontjenester helt. De fleste mobiltelefon leverandører tilbyr en rabatt på månedlige tjenester eller funksjoner under din tøffe økonomiske tider. Det kan ikke være mye tilbys, så tror ikke at du får gratis tjeneste hver måned hvis du kaster et temperamentraserianfall, og truer med å avbryte. Du må ha takt når som beskriver årsaken du tenker om avbryter tjenesten.

• Anbefale representant for gjeldende problemene du opplever med mobiltelefonen din. Hvis telefonen er utdatert og må du oppgradere telefonen, spørre om det er en ekstra rabatt som kan tilbys. Representanter som informerer deg om at de ikke kan tilby en ekstra motivasjon kan ikke ha myndighet til å gjøre dette. I dette tilfellet, spør høflig å snakke med en manager og forklare til dem du spør for rabatten. Hvis du har en god kundepost med en utløpt servicekontrakt, vil de være mer villige til å imøtekomme dine behov.

• Spør om renoverte telefoner. Mest mobilnettet tilbydere vil tilby deg en renovert telefon til en lavere pris. Du trenger ikke å avbryte servicekontrakten din og du trenger ikke å betale full pris for en splitter ny telefon. Dette er en flott måte å spare masse penger. Selv om du har fått din opprinnelige telefon til en god innledende pris, vil det ikke være på denne prisen i fremtiden.

• Få fullstendig navn og identifikasjon antall hver representant du snakker med. Kontroller med dem at ethvert tilbud som ble gjort til du vil bli grundig notasjoner i kontoen. Den neste representanten kan ikke kunne tilby deg de samme incentiver uten dokumentasjonen. Selv om du ikke får rabatten synes du du fortjener, ikke kjefte eller opprørt med representanten. Selv om du ikke får rabatt på det øyeblikket, er det fortsatt en god sjanse du vil ikke kunne senere.