Nnywellness.com

Hvordan bruke TV uten en Comcast kabel boks


Hvordan bruke TV uten en Comcast kabel boks

Hvis Comcast boksen har brutt, du har avbrutt det kabel abonnementet eller du har mistet Kabeltilgang under digital overgangen, er det fortsatt flere måter du kan bruke TVEN se programmer og få tilgang til andre former for underholdning. Selv om det kan føles som du har mistet en lem hvis du har nylig blitt fratatt dine Kabeltilgang, er det egentlig ikke slutten av verden. du finner du kan få glede fra TVEN på andre måter og spare den månedlige abonnementet på kjøpet.

Instruksjoner

• Se over luft TV på din. Hvis du har en HDTV med innebygd digital mottaker, vil du motta gratis til luft digitale signaler direkte gjennom din antenne. Hvis du ikke har, må du kjøpe en set-top-mottaker. Du kan hente dette fra elektriske forhandlere og online for så lite som $50, per desember 2010. Koble RF-kabel fra antennen din til din TV eller omformer og søke etter tilgjengelige kanaler i ditt område.

• Koble datamaskinen til TV og se innholdet streames eller lastes ned fra Internett. Fjern kabelen kobler skjermen til datamaskinen og deretter koble VGA-kabelen fra VGA ut porten på maskinen til VGA-porten på TV. Velge VGA-inngangen på TV og navigere til ønsket innhold online å vise.

• Riggen opp DVD-spilleren til TV med SCART-kabel og begynne å se noen DVDer. plugg en ende av SCART-kabelen til SCART-kontakten ut porten bak på DVD-spilleren og den andre til SCART-porten på baksiden av TVEN.