Nnywellness.com

Hva er definisjonen av U-vers?


U-vers er merkenavnet for en rekke forbrukertjenester tilbys av AT & T. Med U-vers, kan du få TV, høyhastighetsinternett og fasttelefon telefonen i ditt hjem. Mens tjenestene er lik de som tilbys av andre leverandører, har U-vers noen funksjoner ikke er tilgjengelig andre steder.

Tjenestene som tilbys

AT & T U-vers-tjenesten, som er basert på fiberoptisk teknologi, tilbyr forbrukere muligheten til bunting TV, Internett og telefon med én leverandør. Forbrukere kan også velge å abonnere på individuelle tjenester som internettilgang via planer med maksimum dataoverføre setter fart i oppstiller fra 3 Mbps til 24 Mbps, fra midten av 2011. U-vers tjenesten er ikke tilgjengelig i alle områder i USA.

TV-funksjoner

U-vers TV tjenesten gir noen funksjoner som du får med andre leverandører. For eksempel med U-vers, kan du spille opptil fire programmer samtidig på en digital videoopptaker. Med andre leverandører, kan du bare kunne spille inn to programmer samtidig. Med U-vers, kan du også tilgang opptakene på DVR fra alle rom i huset. TV-tjenesten gir også perks som spill og streaming bilder fra ditt personlige bibliotek på TVEN.

Utstyr og kontrakt

En av de potensielt attraktive funksjonene av AT & T U-vers er at du slipper å signere en kontrakt for tjenesten. Med andre leverandører, kan du måtte signere en flere år kontrakt. U-vers er på en måned til måned avtale. Nødvendig utstyr er også levert av AT & T uten ekstra kostnad. Ønsker du ekstra mottakere, kan det hende du må betale en ekstra månedsavgift.

Telefonfunksjoner

AT & T U-vers telefontjeneste inneholder noen ekstra funksjoner. For eksempel når du integrerer telefonlinjen med U-vers TV, kan du se hvem som ringer med oppringer-ID på TV. U-vers telefontjeneste gir deg også tilgang til synlig stemme innlevere. Du kan se akkurat som igjen en talemelding i stedet å lytte til det første.