Nnywellness.com

Feilsøking blinkende Striations på Toshiba projeksjon TV


Bilde kvalitet problemer er blant de vanligste tekniske problemene oppleves av hjem TV-seere. Bilde kvalitet problemer med digitale signaler og HD-TV vanligvis manifesterer seg som pixelization, bølgete horisontale eller vertikale linjer kjent som "striper" eller intermitterende striations som ser ut som bølgede linjer med en lys hvit fargetone som beveger over toppen av bildet. Heldigvis, moderne TVer og utstyret tilknyttet gir mange enkel og smertefri måter å diagnostisere og løse bilde problemer som midlertidig blinkende striations.

Instruksjoner

• Tilbakestille boksen digital kabel som er koblet til TV ved å koble fra strømkabelen for 30 sekunder og koble den til igjen. Hvis du ikke bruker en kabelboks, koble TV-strømledning for samme mengde tid og kobler den til igjen. Etter at alle utstyr tilstrekkelig tid til Start, sjekk kanalene igjen for å se om bildekvaliteten er ryddet. Hvis ikke, noen videre feilsøking er nødvendig.

• Skru opp og ta koaksialkabelen som kobler din kabeluttak TV eller boksen digital kabel koaksial inngang. Sjekk nålen som går gjennom midten for noen bøying, skade eller støv/smuss buildup. Rengjør eller erstatte eventuelle kabler som er vesentlig skitten eller skadet og skru kabelen igjen før den er sikker. Igjen, sjekk kanalene for noen forbedringer.

• Skanne hele kanalliste for å fastslå omfanget av problemet. Hvis striations på én eller noen få bestemte kanaler og ingen andre, kan du se på andre TVer i huset. Hvis det samme problemet vises på din andre TVer, er det sannsynlig at kanalen eller kabel-TV-leverandøren opplever tjenesten ikke virker, og du må rapportere problemet til kabelleverandøren. Hvis alle kanaler viser blinkende striations, eller hvis bare Toshiba projeksjon TV synes å ha intermitterende bildet, er problemet mer sannsynlig med TV selv. I så fall må du enten kontakte Toshiba eller har TV bilde komponentene betjent.