Nnywellness.com

Hvordan koble opp LCD-skjermen til å se TV


Hvordan koble opp LCD-skjermen til å se TV

Hvis du har en ekstra LCD dataskjerm liggende rundt samler støv, tørk den og koble den opp til å bruke som en ekstra TV i huset. Materialene som trengs for å se TV fra dataskjermen vil koste mindre enn å kjøpe en ny LCD-TV. Og du kan spare penger ved å gjøre dette prosjektet selv i stedet for å ansette en profesjonell.

Instruksjoner

• Koble den ene enden av VGA kabelen på baksiden av LCD-skjermen og koble den andre enden til baksiden av den eksterne TV-mottakeren.

• Koble din kabelen. Eksterne TV-mottakere har mange tilkoblingsmuligheter. Følgende alternativer finnes for mest ønsket å si ønsket: HDMI-kabel, DVI-kabel, S-kabel, komposittkabel, koaksialkabelen.

Koble en ende av kabelen valg på baksiden av den eksterne TV-mottakeren, og koble den andre enden til kabelboksen. Hvis du bruker en HDMI-, DVI- eller koaksial tilkobling, hoppe over trinn 3 fordi disse tilkoblingene overføre både video og lyd.

• Koble en ende av røde og hvite sammensatt lydkablene til røde og hvite lydinngang portene på den eksterne TV-mottakeren, og koble den andre enden til de røde og hvite audio-ut-portene på kabelboksen. Hvis din eksterne TV turner eller skjermen ikke har innebygde høyttalere, bruk eksterne høyttalere. Koble den eksterne høyttalere 3,5 mm audio kabel til 3,5 lydporten på skjermen.

• Slå på skjermen, kabelboks, ekstern TV-tuner og høyttalere. Bruke fjernkontrollen som fulgte med TV-tuner til å endre input for å vise video. Bruk kabelen ekstern for å endre kanalene.