Hvordan finne brukte bilen gikk gjennom alle minnes

12/26/2013 by admin

Når bilens produsent avdekker en feil eller sikkerhetsfare i kjøretøyet, sender det ofte et tilbakekalling varsel at eierne å ha dette korrigert uten kostnader til eieren. Men hvis du kjøper en brukt bil fra en bruktbil forhandler eller privat fest, er det best å finne ut om noen eksisterende minnes er utført på bilen. Levetiden til din nye anskaffelse og sikkerheten til deg og dine passasjerer avhengig av den.

Instruksjoner

• Ring den lokale forhandleren avdeling og be å snakke med en service-forfatter. Disse mennene og kvinnene har tilgang til produsentens tilbakekalling database. Kontroller før du ringer, du ringer en forhandler som betjener samme merke som brukte bilen.

• Anbefale tjenesten forfatteren som du nylig anskaffet en bruktbil. La ham vet året, lage og modell og deretter be om han kan se for å se om du har noen utestående minnes.

• Videresende din kjøretøy ID nummer (VIN) til tjenesten forfatteren når han ber om den. Når forfatteren har din VIN, kan han kjøre det gjennom bestemt produsentens databasen og oppdage eventuelle utestående minnes som finnes.

• Planlegge en tid til å ha minner adressert - hvis noen er oppdaget for brukt bil - mens du er fortsatt på telefonen med tjenesten forfatteren. Dette vil også åpne døren for en robust slektskap med kjøretøy produsenten lokale avdeling.

Tips og advarsler

  • Sikkerhet minnes normalt har ingen frist, så hvis kjøretøyet har en sikkerhet tilbakekalling, det vil alltid forbli flagget i produsentens database. Ikke-sikkerhetsrelaterte minnes har normalt en tidsbegrensning på dem. Når de har utløpt, vil de ikke lenger vises på dealerens nivå av databasetilgang. Mens noen produsenter holde oversikt over ikke-sikkerhetsrelaterte minnes utover utløpet, trenger de ikke å gjøre dette. I tilfelle du er nysgjerrig på en ikke-sikkerhetsrelaterte tilbakekalling, får du offentlige tilbakekalling informasjon nettsteder som safercar.gov og alldata.com.
  • Det hjelper også for å vite at teknisk service bulletiner (TSBs) ikke er det samme som minnes, tross Ryktet til det motsatte. En TSB er bare en måte for bilindustrien ingeniører og teknikere å dele relevant informasjon på bestemte vehicular feil og reparasjonsprosedyrer mest effektive for å korrigere sa feil.

Related Articles