Nnywellness.com

Hvordan endre en Strut på en 2003 Nissan Sentra


Struts på 2003 Nissan Sentra utføre flere funksjoner. Den mest kjente oppgaven er å hjelpe med gir en jevnere tur når du kjører, men struts er også ansett som en sikkerhetsfunksjon, hjelpe deg ved å gjøre bilen lettere å håndtere. Dårlig struts kan føre til tidlig og ujevn bruk av bilens dekk. Endre dårlig struts så snart som mulig. Det tar omtrent en og en halv time å endre hver side på Sentra.

Instruksjoner

• Plasser hjulet parkeringsklosser bak bakre hjulene på Sentra. Løft foran bilen med en bil jack på siden som du starter med. Plasser en jack står under Nissan nær jacking poenget og heve den til rammen. Løsne det lug vanskelige problemer og fjerne hjulet.

• Koble brems slangen braketten fra spankulere ved å fjerne mutteren med en skiftenøkkel. Koble ABS sensoren fra spankulere hvis din Sentra har ABS bremser. Støtte tverrgående koblingen med en jack-stand. Koble den styringsgruppe knoke fra spankulere bruker socket og ratchet.

• Fjern de tre øvre feste nøttene fra spankulere med en skiftenøkkel. Trekk spankulere fra kjøretøyet. Plasser våren kompressoren på coil våren spankulere og slå den i nok til å fjerne trykket fra spankulere. Løsne låsemutteren på stempelstang med en skiftenøkkel og ta den av.

• Fjerne spankulere isolerte monteringsbraketten med en skiftenøkkel. Fjerne montering med, øvre våren setet og øvre våren gummi setet. Trekk coil våren fra spankulere. Fjerne stempelet støvelen fra spankulere samt etterpå støtfanger.

• Installere stempelet støvel og etterpå støtfanger på nye spankulere. Plass coil våren på nye spankulere. Installere øvre våren setet, gummi sete og peilingen som montering. Installere isolerte braketten og skru mutteren med en skiftenøkkel. Installer og trekk til låsemutteren.

• Fjern våren kompressoren fra spankulere. Plasser spankulere på bilen og fest tre øvre nøtter med en skiftenøkkel. Koble spankulere til styringen knoke og boltene socket og ratchet. Feste ABS sensoren til spankulere hvis din Sentra har ABS bremser.

• Plasser brems slangen braketten på strut og skru mutteren med en skiftenøkkel. Fjerne jack stativet fra koblingen tverrgående. Plasser hjulet på Sentra og stram det lug vanskelige problemer med lug wrench. Fjerne jack stativet fra bilen. Lavere Nissan i bakken.

• Gjenta på andre hjulet.

Tips og advarsler

  • Forsøk ikke å fjerne coil våren uten våren kompressoren eller du finner det umulig å installere på nytt spankulere.