Nnywellness.com

Jeg skadet SIM skuffen i min iPhone


IPhone Subscriber Identity Module eller "SIM Card" setter inn direkte på selve enheten, i motsetning til andre enheter som inkluderer en slot for kortet under batteriet. En tynn plast brett hjelpemidler deg i å plassere SIM-kortet på iPhone. I noen tilfeller kan forhindrer skade denne skuffen bruk enheten med SIM-kortet.

Plassering av SIM-skuff

For å fastslå omfanget av skaden til SIM skuffen, må du først finne den. Hvis du bruker den originale iPhone, iPhone 3G eller iPhone 3Gs, SIM-kortet er plassert på toppen og omtrent i midten av enheten. For iPhone 4 og 4S modeller, derimot, ligger SIM på høyre side av iPhone kroppen. IPhone kjøpt fra Sprint og Verizon ansette en mobiltelefon teknologi som ikke bruker SIM-kort. IPhone 3G og 3Gs krever en spesiell mat ut verktøyet pakket med enheten for å fjerne SIM-kortet.

Riktig SIM brett fjerning

SIM skuffen er fastklemt inne iPhone, så fjerner den ikke er så enkelt som å fjerne batteriet og løfte buret over SIM kort i de fleste mobiltelefoner. For iPhone 3G eller 3Gs, bruk utstøtingstasten verktøyet for å presse ene SIM skuffen der det er angitt Fjern SIM-kortet. For andre modeller, trekke ut en binders og trykk forsiktig ene enden i det lille hullet i SIM skuffen til skuffen kommer ut av iPhone kroppen.

Natur og alvorlighetsgraden av skaden

Når du fjerner SIM skuffen, er neste trinn å fastslå arten og alvorlighetsgraden av skaden. Hvis SIM skuffen er ødelagt eller brutt, er det vanskelig eller umulig å sett SIM skuffen inn enheten. Hvis SIM skuffen er litt bøyd eller hullet som du plassere bindersikonet litt forstørret, derimot, kan du fortsette å bruke enheten som normalt.

Apple reparasjonstjenester

Hvis du trenger å få et nytt SIM-brett, må du gjøre det direkte gjennom Apple eller AT & T, siden iPhone SIM skuffen ikke er et tilbehør som ikke-spesialiserte forhandlere bære. For å skaffe erstatning tjenester, besøke din nærmeste Apple eller AT & T detaljhandel butikken eller kontakt Apple på 800-708-5413 eller AT & T på 800-331-0500 å finne en butikk nær deg.